Άφωνη η Βουλή με την εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου

Must Read

Ένα πραγματικό σοκ για τους τηλεθεατές του καναλιού της Βουλής αλλά και για τους παριστάμενους βουλευτές ήταν η εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου πριν από λίγο στο κοινοβούλιο. Όχι επειδή οι περισσότεροι αγνοούσαν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ακόμα βουλευτής. Αλλά κυρίως για την εμφάνιση του. Που παρέπεμπε σε τουρίστα το 1980, όταν το τρένο έφτανε μέχρι τον Πύργο Ηλείας και από εκεί την Αρχαία Ολυμπία.

Η εμφάνιση του που φυσικά καταστρατηγεί τον κανονισμό της Βουλής προκάλεσε ποικίλα σχόλια και μεταξύ των βουλευτών. Κυρίως των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που αναγκάζονται να προστατεύουν την εμφάνιση αλλά και τον πολιτικό βίο του καταστροφέα της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου, επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή να μην αγγίζουν ό,τι αφορά το Κίνημα Αλλαγής.

Η προστασία αυτή φυσικά είναι αμφίδρομη και αφορά προσωπικά και τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον άνθρωπο που μπροστά του ο ίδιος φαντάζει “σκληρά εργαζόμενος”. Είναι άλλωστε παραδεκτό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κατακτήσει απλώς τον ρόλο του «τουρίστα», τον οποίο σήμερα απλά τον επιβεβαίωσε, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται ήδη ως «happy traveller 365».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This