Ο Κ. Ζούλας ανηφορίζει στην ΕΡΤ, ο Δ. Τσιόδρας κατηφορίζει στο Μαξίμου

Must Read

Στα γνωστά του λημέρια στο Μέγαρο Μαξίμου, από την εποχή που ήταν διευθυντής του γραφείου Τύπου του Λουκά Παπαδήμου, επιστρέφει ο Δημήτρης Τσιόδρας. 

Ο Δημήτρης Τσιόδρας που πρόσφατα εντάχθηκε στον επικοινωνιακό μηχανισμό θα αναλάβει διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, στην θέση του Κωνσταντίνου Ζούλα ο οποίος θα αναλάβει την ΕΡΤ, όπως εδώ και καιρό είχε αποκαλύψει το newsbreak.gr.

Δημοσιογράφος ο Δημήτρης Τσιόδρας με πορεία στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στον Flash 9,61 και στο Mega Channel είχε διατελέσει στην ίδια θέση όταν ήταν πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος. Στην συνέχεια ήταν εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού. Ήταν από τα στελέχη που εντάχθηκαν στη ΝΔ, στις τελευταίες εκλογές κατέβηκε με το κυβερνών κόμμα στην Β’ περιφέρεια Αθηνών αλλά δεν εξελέγη.

Αναπληρωτής στο γραφείο Τύπου θα οριστεί ο Αργύρης Παπαστάθης, δημοσιογράφος που είχε εργαστεί παλαιότερα στο Βήμα και στην συνέχεια στο Πρώτο Θέμα και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Πειραιώς, υπεύθυνος για τις σχέσεις του κόμματος με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Αναπληρωτής θα οριστεί και ο επίσης δημοσιογράφος Γιώργος Ευθυμίου που κάλυπτε το ρεπορτάζ της ΝΔ για την ΕΡΤ και ο οποίος ήδη ενεργοποιείται τις τελευταίες εβδομάδες στο επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This