Απίστευτο επεισόδιο Καμμένου με… Μαρινάκη στη Μήλο

Must Read

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι της Μήλου, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, όταν βρέθηκαν στην ίδια προβλήτα δύο σκάφη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη (τα Amore Mio 1 και Amore Mio 2), και το σκάφος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Πάνου Καμμένου, όταν η παρουσία του σκάφους του έγινε αντιληπτή, άτομα από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη άρχισαν να πετούν γιαούρτια προς το σκάφος του. Αμέσως, ο πρώην υπουργός με τη σύζυγό του βγήκαν έξω κι άρχισαν να διαμαρτύρονται, με τη σύζυγό του μάλιστα να βιντεοσκοπεί τα τεκταινόμενα με το κινητό της τηλέφωνο.

Τότε, ένας άνδρας της ασφάλειας του εφοπλιστή την έπιασε, της γύρισε το χέρι και άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο. Επικράτησε ένταση, και στο σημείο κατέφθασαν λιμενικοί, στους οποίους ο Καμμένος στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για το γεγονός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έφτασε στο σημείο ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Η Εισαγγελία της Σύρου χειρίζεται την υπόθεση.

Πηγή: Zougla Newsroom

ΥΓ. Το θλιβερό είναι ότι site στο διαδίκτυο ισχυρίστηκαν ότι τα γιαούρτια τα πέταξαν… πολίτες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This