ΣΥΡΙΖΑ: Κλειστόν (ακόμη) λόγω… διακοπών! – Αντιπολίτευση με το ζόρι

Must Read

Η «ήττα της Σαμοθράκης», καθώς το νησί αποκλείστηκε για 8 μέρες, και η αντιπαράθεση για την υποχρέωση του εργοδότη να αιτιολογεί τις απολύσεις που κάνει – υποχρέωση που καταργεί ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης – είναι τα δύο θέματα με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά την πρώτη εβδομάδα μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Όμως η εβδομάδα θα τελειώσει με τα θέματα της Δικαιοσύνης, καθώς η κυβέρνηση επανεκινεί από την αρχή την διαδικασία για την εκλογή της ηγεσίας της.
Την Πέμπτη 22 Αυγούστου η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα συγκληθεί για την ακρόαση των προεπιλεγέντων από υπουργικό συμβούλιο αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, οι οποίοι προτείνονται για τη θέση του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου. Την επόμενη ημέρα η Διάσκεψη θα ακροαστεί τους προεπιλεγέντες αντεισαγγελείς για τη θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Βεβαίως στην Κουμουνδούρου οι ρυθμοί είναι εξαιρετικά χαλαροί. Το κόμμα και τα στελέχη του βρίσκονται ακόμη σε διακοπές και η σημερινή σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί με σύνθεση ανάγκης. Ακόμη και οι αρμόδιοι για τα δύο θέματα αναμένεται να μην παρευρεθούν!

Η απουσία δε του Αλ. Τσίπρα από το γραφείο του αποτελεί ευκαιρία για «σκασιαρχείο» και μικρή παράταση των διακοπών στον ΣΥΡΙΖΑ. Από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μόνον ο Νίκος Βούτσης βρισκόταν αυτές τις ημέρες στην Αθήνα!

Σε κάθε περίπτωση το θέμα της Σαμοθράκης έχει «χρεωθεί» στον αρμόδιο για θέματα ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό και την αρμόδια για τη Βόρειο Ελλάδα Δώρα Αυγέρη και επικουρικά στην αρμόδια για τα θέματα τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου.

Αντίθετα τη μάχη για το θέμα της μη αιτιολογημένης απόλυσης έχει αναλάβει μόνη της η Έφη Αχτσιόγλου, που βλέπει ότι ο διάδοχός της «γκρεμίζει» μία από τις βασικές φιλεργατικές κατά τη γνώμη της ρυθμίσεις. Η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ θα υπογραμμίσει ότι ο βάσιμος λόγος απόλυσης είναι αρχή του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This