Προκλητικός όσο δεν πάει ο Άδωνις: «Ο κόσμος μας ψήφισε ενώ ήξερε ότι χρωστούσαμε 300 εκατ.»! (video)

Φοβερό το... επιχείρημα ότι ο Κυριάκος δεν έχει πάρει ούτε μισό ευρώ δάνειο!

Must Read

Απίστευτα προκλητικός εμφανίστηκε στη βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Χρήστο Γιαννούλη για τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας που ξεπερνάνε τα 300 εκατομμύρια, είπε το αμίμητο: «Ο κόσμος μας ψήφισε ενώ ήξερε ότι χρωστούσαμε 300 εκ»!

Λίγο νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε στον υπουργό Ανάπτυξης πως οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας δεν γνώριζαν για τα «φέσια» του κόμματος. Και την απάντηση που πήρε από τον πρωτοκλασάτο υπουργό, την διαβάσατε!

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να επικαλεστεί την γνωστή καραμέλα που χρησιμοποιούν ως επιχείρημα, δηλαδή τον «φτηνό λαϊκισμό», λιβανίζοντας δεόντως και τον Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας πως «δεν έχει πάρει ούτε μισό ευρώ δάνειο»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρωδία θητείας σε παρωδία χώρας

Αρχικά υπολογίζαμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα μας έκανε την τιμή να υπερασπιστεί επί 20ήμερον την εδαφική ακεραιότητα της...

More Articles Like This