Τι συζήτησε ο Θεοδωρικάκος με τους Δήμαρχους Τρικκαίων και Ραφήνας–Πικερμίου

Must Read

Με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου συναντήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος και συζήτησαν ζητήματα που αφορούν στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Συζήτησαν επίσης θέματα που αφορούν στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας στους Δήμους, αλλά και πώς μπορεί να βελτιωθεί ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα και αποτελεσματικότερα οι πολίτες.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο ότι το κράτος πρέπει να αφήσει πιο ελεύθερη την αυτοδιοίκηση ώστε να είναι πιο δημιουργική και πιο παραγωγική προς όφελος των πολιτών και όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος συμφωνήθηκε όλα αυτά θα συζητηθούν αναλυτικά με όλους τους δημάρχους ώστε να συμπεριληφθούν στο νέο νόμο που θα ρυθμίζει και θα απλοποιεί τα θέματα της Αυτοδιοίκησης αλλά και τις σχέσεις της με το κράτος.

Ο Υπουργός Εσωτερικών συναντήθηκε επίσης και με τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου κ. Ευάγγελο Μπουρνούς με τον οποίο συζήτησε διοικητικά, οργανωτικά και λειτουργικά θέματα του Δήμου τα οποία για να επιλυθούν απαιτείται η στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This