Άρχισε ο πόλεμος Ερντογάν – Ιμάμογλου

Must Read

Ξεκίνησε ο «πόλεμος» μεταξύ του προέδρου Ερντογάν και του αντιπολιτευόμενου νέο δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος ακύρωσε την μεταφορά 60 εκατομμυρίων δολαρίων που δίνονταν υπό τη μορφή χρηματοδότησης σε έξι φιλοκυβερνητικά ιδρύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο από τα ιδρύματα που μέχρι πρότινος χρηματοδοτούνταν από τα ταμεία του Δήμου της Κωνσταντινούπολης έχουν άμεση σχέση με τον πρόεδρο Ερντογάν. Το TÜGVA, το οποίο έλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο της δημοτικής χρηματοδότησης πέρσι, έχει στο διοικητικό συμβούλιο του τον γιο του Τούρκου προέδρου, Μπιλάλ Ερντογάν.
Το TURGEV, το ίδρυμα τουρκικής νεολαίας και υπηρεσιών εκπαίδευσης , το οποίο ίδρυσε ο Ερντογάν το 1996, όταν ήταν δήμαρχος Κωνσταντινούπολης διοικείται από την κόρη του Έζρα

Ο προερχόμενος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος κέρδισε την δημαρχία της Κωνσταντινούπολης στις επαναληπτικές εκλογές της 24ης Ιουνίου είχε επανειλημμένως φέρει στο προσκήνιο τις υπερβολικές δαπάνες των προηγούμενων δημάρχων και τα τεράστια ποσά που είχαν μεταβιβάσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα κατά τη διάρκεια της 25ετους κυριαρχίας του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Τούρκου προέδρου

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This