Το βρόμικο σχέδιο των Αλβανών για να ελέγξουν κράτη στα Βαλκάνια

Must Read

Μια τρομερή αποκάλυψη, που επιβεβαιώνει το σχέδιο που έχουν οι Αλβανοί για την …κατασκευή της Μεγάλης Αλβανίας, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αυτό το νέο μοντέλο «εισβολής», οι Αλβανοί εποικίζουν περιοχές με σκοπό να έχουν πυρήνες σε διάφορες χώρες, που θα λειτουργούν και θα αναπαράγουν τα σχέδια των Τιράνων.

Ηδη το πλάνο αυτό εφαρμόζεται (για να μην αναλογιστούμε τι έχει συμβεί και στη χώρα μας) στη Νότιο Σερβία με στόχο να γίνει η περιοχή ένα νέα Κόσοβο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έχουν κάνει οι Σέρβοι,  μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια περισσότεροι από 11.000 Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου έχουν μεταναστεύσει στη νότια Σερβία (Πρέσεβο). Η μαζική απόκτηση οικιών και γης από τους Σέρβους άρχισε συστηματικά το 2010. Οι Αλβανοί αγοράζουν κυρίως ακίνητα σε σερβικά χωριά που βρίσκονται στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο.

Ο Δήμος του Bujanovac τους τελευταίους μήνες μοιάζει με ένα μεγάλο εργοτάξιο. Κτίρια φυτρώνουν σαν μανιτάρια και κυρίως κανείς δεν ζει σε παλαιά διαμερίσματα. Τα διαμερίσματα πωλούνται σε πολύ υψηλές τιμές για τις δυνατότητες της περιοχής, περίπου 700 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και οι αγοραστές είναι πάντα Αλβανοί.

Τα σερβικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια προσπάθεια των Αλβανών να «κατακτήσουν ήσυχα» το «σενάριο του Κοσσυφοπεδίου», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik και η εφημερίδα Nova gazeta.

Όπως επισημαίνουν το ίδιο παιχνίδι κάνουν οι Αλβανοί και στα Σκόπια αλλά και στο Μαυροβούνιο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This