Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023

Ταραχή στο «σύστημα» μετά τις αποκαλύψεις για τη συγκάλυψη της φοροδιαφυγής του Παπασταύρου

Επιχείρηση ξεπλύματος με τη βοήθεια του Σάμπυ Μιωνή, αλλά και την κάλυψη του Μαξίμου

Συντάκτης: Newsroom

Η εφημερίδα «δημοκρατία» με απανωτές αποκαλύψεις για το κουκούλωμα της φοροδιαφυγής του Σταύρου Παπασταύρου με την offshore STABRI LIMITED, προκάλεσε… αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα, το οποίο… αγνοώντας τες νομίζει ότι θα ξεχαστούν έτσι απλά.

Τα έγγραφα από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους που παρουσίασε η «δημοκρατία» τα λένε όλα: πώς πραγματοποιήθηκε η συγκάλυψη με τη βοήθεια του Ελληνοϊσραηλινού επιχειρηματία και επιστήθιου φίλου του κ. Παπασταύρου, Σάμπυ Μιωνή, αλλά και την κάλυψη του Μαξίμου, όπου ο κ. Παπασταύρου στεγαζόταν τότε ως σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Πρόκειται για έγγραφα που συμπεριλαμβάνονταν στον φάκελο της δικαστικής συνδρομής, ο οποίος έφτασε στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης στις αρχές του 2016 από τον παράκτιο φορολογικό παράδεισο. Με βάση αυτά τα έγγραφα ο εισαγγελέας Γιώργος Καλούδης είχε συντάξει το πόρισμά του το Νοέμβριο του 2017, στο οποίο ζητούσε τη δίωξη του Σταύρου Παπασταύρου για το κακούργημα της απόπειρας απάτης εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου, αλλά και τη δίωξη του Σάμπυ Μιωνή για άμεση συνέργεια στην απόπειρα απάτης.

Και τα έγγραφα δικαιώνουν πράγματι πανηγυρικά την κρίση του κ. Καλούδη, παρά το γεγονός πως το 2020 εκδόθηκε απαλλακτικό βούλευμα για την υπόθεση, το οποίο φυσικά, μετά και τη δημοσιοποίηση των ντοκουμέντων, προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτήματα.

Εν αρχή ην η STABRI LIMITED

Για να πιάσουμε τη νήμα της ιστορίας, θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο κύριοι Παπασταύρου και Μιωνής ισχυρίζονταν και ισχυρίζονται φυσικά έως σήμερα πως ιδιοκτήτης της εταιρίας STABRI LIMITED, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, στην οποία είχε μεταφερθεί ποσό ύψους σχεδόν 5.400.000 ευρώ από την τράπεζα HSBC, ήταν ο κ. Μιωνής και όχι ο κ. Παπασταύρου. Ισχυρίζονται, συγκεκριμένα, πως ο κ. Μιωνής είχε χρίσει εμπιστευματοδόχους της εταιρίας τον κ. Παπασταύρου και τους γονείς του, προκειμένου να τη διαχειρίζονται για λογαριασμό του, επειδή ο ίδιος ήταν άρρωστος.

Ο ισχυρισμός τους ήταν εξαιρετικά βολικός, καθώς εάν η εταιρία και τα χρήματα ανήκαν στον κ. Παπασταύρου, θα έπρεπε να φορολογηθεί γι' αυτά στη χώρα μας, ενώ, από την άλλη, ο κ. Μιωνής δεν ήταν τότε φορολογικός κάτοικος Ελλάδας.

Τον ισχυρισμό αυτό βάσιζαν σε δύο έγγραφα, τα οποία βρίσκονταν πράγματι στα αρχεία της STABRI LIMITED, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Η συνολική, όμως, αλληλογραφία και τα υπόλοιπα έγγραφα από τα αρχεία της εταιρίας, που έφτασαν στη χώρα μας μέσω δικαστικής συνδρομής, αποκαλύπτουν πέραν κάθε αμφιβολίας πως τα συγκεκριμένα έγγραφα «φυτεύτηκαν» στον εταιρικό φάκελο της STABRI LIMITED πολλά χρόνια αργότερα από τον ίδιο τον Σάμπυ Μιωνή, προκειμένου να παραπλανηθεί η ελληνική Δικαιοσύνη.

Η «δημοκρατία» θα παρουσιάσει σήμερα και αύριο τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε η συγκλονιστική αυτή επιχείρηση ξεπλύματος.

Η «μαγική» σφραγίδα

Το ένα από τα δύο έγγραφα, τα οποία έχουν επικαλεστεί οι κύριοι Μιωνής και Παπασταύρου, είναι ένα πιστοποιητικό μετοχών, με ημερομηνία 9 Ιουνίου 2005 (ημερομηνία σύστασης της STABRI LIMITED), το οποίο αναφέρει ότι ο Σταύρος Παπασταύρου έχει μία μετοχή, αλλά ως εμπιστευματοδόχος του Σάμπυ Μιωνή. Σημαντική λεπτομέρεια, στην οποία... κρύβεται ο διάβολος, το έγγραφο φέρει την επίσημη εταιρική σφραγίδα της STABRI LIMITED.

Διαβάζοντας κανείς προσεκτικά, όμως, κάποια άλλα έγγραφα στον φάκελο της δικαστικής συνδρομής, διαπιστώνει ότι:

  1. Σε ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνει ο Σάμπυ Μιωνής στην Coverdale Trust Services Limited, την εταιρία που διαχειριζόταν τη STABRI LIMITED στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, στις 15 Ιανουαρίου 2013, δηλαδή οκτώ χρόνια ύστερα από αυτό το υποτιθέμενο έγγραφο, ζητάει να του σταλεί μια εταιρική σφραγίδα. Αναρωτιέται μάλιστα: «Έχετε ήδη μία ή πρέπει να κατασκευάσετε;»
  2. Στις 16 Ιανουαρίου η Coverdale τού απαντά: «Παρακαλώ, σημειώστε ότι ύστερα από έρευνα στα αρχεία μας φαίνεται ότι δεν ζητήθηκε ποτέ στο παρελθόν εταιρική σφραγίδα για την εταιρία. Ωστόσο, εάν το επιθυμείτε, μπορούμε να τη ζητήσουμε και το κόστος θα είναι 195,00 δολ. ΗΠΑ».
  3. Την ίδια μέρα, δηλαδή στις 16 Ιανουαρίου 2013, ο Σάμπυ Μιωνής παραγγέλνει τελικά μια σφραγίδα, γράφοντας στους υπευθύνους της Coverdale: «Θα ήθελα πράγματι να παραγγείλω μία Εταιρική Σφραγίδα και συμφωνώ όσον αφορά το κόστος».
  4. Στις 17 Ιανουαρίου, η Coverdale τον ενημερώνει ότι η σφραγίδα είναι έτοιμη, και στις 21 Ιανουαρίου ο Σάμπυ Μιωνής απαντά, δίνοντας τη διεύθυνση στενού συνεργάτη του στην οποία επιθυμεί την αποστολή της, μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών. Επομένως και λογικά η σφραγίδα πρέπει να έφτασε στα χέρια του Ελληνοϊσραηλινού επιχειρηματία τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου του 2013.

Αλήθεια, πως βρέθηκε στον φάκελο της STABRI LIMITED ένα έγγραφο με ημερομηνία 2005 που έφερε εταιρική σφραγίδα, ενώ η ίδια η εταιρία που σύστησε και διαχειριζόταν τη STABRI LIMITED από την πρώτη μέρα αναφέρει πως ποτέ άλλοτε, πριν από το 2013, δεν της είχε ζητηθεί σφραγίδα; Πώς γίνεται ένα έγγραφο με ημερομηνία Ιουνίου 2005 να έχει πάνω του εταιρική σφραγίδα, όταν πρώτη φορά φτάνει στα χέρια του Σάμπυ Μιωνή σφραγίδα μόλις στα τέλη Ιανουαρίου του 2013; Γίνεται, μόνο αν το έγγραφο αυτό δημιουργήθηκε μετά το 2013 και τοποθετήθηκε στο αρχείο της εταιρίας επίσης μετά το 2013...

Τοποθέτηση εκ των υστέρων

Μία σειρά άλλων εγγράφων, από την ίδια ηλεκτρονική αλληλογραφία, δείχνουν πάντως πως ο ίδιος ο Σάμπυ Μιωνής έστειλε κάποια έγγραφα στην Coverdale, προκειμένου να τα τοποθετήσει εκ των υστέρων στον φάκελο της STABRI LIMITED.

Για παράδειγμα, σε ηλεκτρονική αλληλογραφία στις 2 Μαρτίου του 2015, ενώ δηλαδή η κυβέρνηση έχει αλλάξει και, όπως φαίνεται, τόσο ο Σάμπυ Μιωνής όσο και ο Σταύρος Παπασταύρου ανησυχούν για τους επικείμενους ελέγχους, ο Ελληνοϊσραηλινός επιχειρηματίας γράφει στην Coverdale: «Σε σχέση με το μητρώο των μελών της Εταιρίας, παρατηρώ ότι δεν εμφανίζεται η σχέση Εμπιστευματοδόχου των αρχικά καταχωρημένων μετόχων, σύμφωνα με τη σχετική Σύμβαση Εμπιστεύματος. Έχοντας αυτό κατά νου, εσωκλείω, επίσης, επικυρωμένο αντίγραφο του Εγγράφου Εμπιστεύματος για τα αρχεία σας».

Ένα έγγραφο για το οποίο η Coverdale, που δημιούργησε τη STABRI LIMITED για λογαριασμό του Σταύρου Παπασταύρου, δεν είχε ιδέα...

Ζητούσε δείγμα εγγράφου το 2013, ενώ δήθεν το είχαν υπογράψει το 2005

Συγκεκριμένα, οι κύριοι Παπασταύρου και Μιωνής ισχυρίζονται (από το ξέσπασμα του σκανδάλου της «λίστας Λαγκάρντ» τον Οκτώβριο του 2012 και μετά) πως ιδιοκτήτης της εταιρίας STABRI LIMITED, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, στην οποία είχε μεταφερθεί ποσό ύψους σχεδόν 5.400.000 ευρώ από την τράπεζα HSBC, ήταν ο κ. Μιωνής, και όχι ο κ. Παπασταύρου. Και αυτό γιατί, εάν η εταιρία και τα χρήματα ανήκαν στον κ. Παπασταύρου, θα έπρεπε να φορολογηθεί γι' αυτά στη χώρα μας, ενώ από την άλλη ο κ. Μιωνής δεν ήταν το 2013, όπως δεν είναι και σήμερα, φορολογικός κάτοικος Ελλάδας. Ισχυρίζονται, συγκεκριμένα, πως ο κ. Μιωνής είχε χρίσει εμπιστευματοδόχους της εταιρίας τον κ. Παπασταύρου και τους γονείς του, προκειμένου να τη διαχειρίζονται για λογαριασμό του, επειδή ο ίδιος ήταν άρρωστος.

Τον ισχυρισμό αυτό βασίζουν σε δύο έγγραφα: ένα πιστοποιητικό μετοχών, με ημερομηνία «Μάρτιος του 2005», το οποίο μέσα από έγγραφα αποδείξαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ μας ότι δημιουργήθηκε μεταγενέστερα και τη διαβόητη «δήλωση εμπιστεύματος» ή «Deed of Declaration», όπως την ονόμασαν αγγλιστί. Πρόκειται για ένα έγγραφο που θεωρητικά συντάχτηκε στην Κύπρο στις 10 Ιουνίου 2005, προκειμένου ο κ. Παπασταύρου και οι γονείς του να αναλάβουν τη διαχείριση της STABRI LIMITED, η οποία δήθεν ανήκε στον Σάμπυ Μιωνή. Ας μιλήσουμε σήμερα γι' αυτό...

Όπως αναφέραμε, η ημερομηνία της «δήλωσης εμπιστεύματος» είναι 10 Ιουνίου 2005. Στις 10 Ιανουαρίου 2013 όμως, δηλαδή οχτώ χρόνια αργότερα, ο Σάμπυ Μιωνής στέλνει ηλεκτρονική αλληλογραφία στην εταιρία Coverdale, με έδρα της Βρετανικές Παρθένες Νήσους, η οποία διαχειριζόταν τη STABRI LIMITED, για να τη ρωτήσει εάν ο παράκτιος προορισμός αναγνωρίζει την έννοια του εμπιστεύματος. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Μπορείτε να με ενημερώσετε εάν οι Βρετανικές Παρθένοι αναγνωρίζουν την έννοια της Ιδρυτικής Πράξης Εμπιστεύματος; Εάν, ναι, μπορείτε να μου στείλετε ενδεικτικά ένα δείγμα, ώστε να μπορώ να εκτιμήσω εάν είναι σύμφωνο με ό,τι έχω στο μυαλό μου;».

Νέο αποκαλυπτικό έγγραφο

Εφόσον, ο κ. Μιωνής είχε υπογράψει ήδη τη δήλωση με τον κ. Παπασταύρου και αυτή είχε γίνει αποδεκτή από τη διαχειριστική εταιρία στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, γιατί τους ρωτάει το 2013 εάν γίνεται αποδεκτή; Και γιατί ζητάει τότε δείγμα; Δεν έχει; Μήπως γιατί τότε, δηλαδή το 2013, οι εγκέφαλοι της επιχείρησης κάλυψης συνέλαβαν την ιδέα της «δήλωσης εμπιστεύματος»; Η ιστορία της εταιρίας μέσα από τα έγγραφα το επιβεβαιώνει, καθώς έτσι κι αλλιώς συστήθηκε στις 9 Ιουνίου από τον ίδιο τον Σταύρο Παπασταύρου. Επομένως στις 10 Ιουνίου ο Σάμπυ Μιωνής τι ακριβώς του μεταβίβασε; Ενδεικτικά:

  • Στις 6 Ιουνίου ο Σταύρος Παπασταύρου γράφει στην Coverdale: «Είμαι συνεργάτης της εταιρίας Ζέπος & Γιαννόπουλος, επικεφαλής του Τμήματος Κεφαλαιαγορών και θα ήθελα να προχωρήσω στη σύσταση μιας νέας Διεθνούς Εταιρίας των Βρετανικών Παρθένων Νήσων Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Θα ήθελα λοιπόν να προχωρήσω το συντομότερο δυνατόν».
  • Στις 6 Ιουνίου η Coverdale ενημερώνει τον κ. Παπασταύρου για τα πιθανά ονόματα των εταιριών που θέλει να συστήσει στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, μεταξύ των οποίων το ABRI, LEONIN ή JAELO, αλλά και τα έγγραφα που θα χρειαστούν.
  • Στις 7 Ιουνίου ο Σταύρος Παπασταύρου ζητάει να ελεγχθεί, μεταξύ άλλων, εάν είναι διαθέσιμη και η επωνυμία STARBI.
  • Στις 8 Ιουνίου ο Σταύρος Παπασταύρου εξουσιοδοτεί την Coverdale «να χρεώνετε την πιστωτική μου κάρτα, τα στοιχεία της οποίας περιλαμβάνονται στην αίτηση για της σύσταση της Εταιρίας STARBI LIMITED».
  • Στις 9 Ιουνίου εκδίδεται από την Coverdale το τιμολόγιο για την πληρωμή που πραγματοποίησε ο Σταύρος Παπασταύρου για τα έξοδα σύστασης της εταιρίας. Από τη στιγμή αυτή, μάλιστα και μέχρι και το 2011 ο Σταύρος Παπασταύρου πληρώνει κάθε χρόνο τα έξοδα της εταιρίας.
  • Στις 9 Ιουνίου γίνεται ο επίσημος διορισμός των διευθυντών, που δεν είναι άλλοι από τον Σταύρο Παπασταύρου και τους γονείς του. Τα ονόματά τους περνούν στο μητρώο.

Το όνομα του Σάμπυ Μιωνή στην πραγματικότητα αρχίζει να εμφανίζεται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία με την Coverdale εφτά χρόνια αργότερα, όταν ο ίδιος ο Σταύρος Παπασταύρου ενημερώνει τους υπευθύνους στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους ότι ο Ελληνοϊσραηλινός επιχειρηματίας θα είναι ο νέος μέτοχος και διευθυντής. Και η Coverdale, που δεν έχει φυσικά στα αρχεία της τίποτα που να τον αφορά, ζητάει τα σχετικά έγγραφα στις 30 Οκτωβρίου 2012.

Στις 18 Μαρτίου 2013 ο Σάμπυ Μιωνής, που έχει εν τω μεταξύ αρχίσει να αλληλογραφεί με την Coverdale, ζητάει ένα έγγραφο «που να δηλώνει την ιδιοκτησία μου σήμερα, χωρίς να εμφανίζει το παρελθόν». Τα... προγράμματα στο πλυντήριο έχουν αρχίσει να ρυθμίζονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ποτέ ξανά η τέχνη μας στα σκουπίδια!» – Καλλιτέχνες διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση των...

«Ποτέ ξανά η τέχνη μας στα σκουπίδια!» βροντοφωνάζουν ο Γιώργος Καραμίχος, ο Γιάννης Τσορτέκης,...

Παυλόπουλος: «Η Επιμηθεϊκή πολιτική της ΕΕ και στο ζήτημα της Κλιματικής Αλλαγής υπονομεύει τον...

Μιλώντας στο Συνέδριο, που οργανώθηκε στο «Ίδρυμα Ευγενίδου» με αντικείμενο την «Βιώσιμη Ανάπτυξη και...

«Τάπα» Βενιζέλου σε Χατζηδάκη που τόλμησε να συγκρίνει την εισβολή στην Κύπρο και τα...

Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο συνέδριο του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων...

Η Τουρκία επιχειρεί να βάλει «φωτιά» στο Αιγαίο, εν μέσω καλοκαιριού και ελληνικών εκλογών

Aσκήσεις με πραγματικά πυρά σκοπεύει να πραγματοποιήσει η Τουρκία στο Αιγαίο από τις 5...

Με τον γιο του Φρέντι Μπελέρη συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Τον γιο του Φρέντι Μπελέρη αλλά και αντιπροσωπεία των ομογενών της Αλβανίας συνάντησε σήμερα...

ΥΠΕΞ για Μπελέρη: Η απόρριψη της έφεσης δεν συνάδει με το κράτος δικαίου

«Η σημερινή απόρριψη της έφεσης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, κατά της συνέχισης...

Ρεσιτάλ κυνισμού από Γεραπετρίτη για τον εργάτη που σκοτώθηκε στο Πέραμα!

Στην υπηρεσιακή κυβέρνηση που ανέλαβε πριν λίγες μέρες επιρρίπτει τις ευθύνες για το εργατικό...

Βελόπουλος: «Ενδιαφέρονται για το πώς θα φορολογήσουν, όχι για το πώς θα δώσουν λεφτά...

Κριτική σε στελέχη κομμάτων που τάσσονται υπέρ της αύξησης της φορολόγησης ασκεί με δήλωσή...

Τσίπρας στην ΕΥΔΑΠ: «Με ΣΥΡΙΖΑ το νερό θα μείνει δημόσιο»

Την πρόθεσή του να αναδείξει «το κρίσιμο θέμα του δημοσίου αγαθού που λέγεται νερό»...

O Χάρης Θεοχάρης oμολόγησε ότι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα φτωχότερα νοικοκυριά!

Στην παραδοχή ότι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα φτωχότερα νοικοκυριά προχώρησε ο Χάρης Θεοχάρης,...

Ευρωκοινοβούλιο: Ασυλία τέλος για Αλέξη Γεωργούλη και Μαρία Σπυράκη

Ομόφωνα υπέρ της άρσης της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη ψήφισε σήμερα η Ολομέλεια του...

Κάλεσμα Κύρτσου για ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ, ή ΠΑΣΟΚ για να μπουν «όρια στην παντοδυναμία...

Ο Ευρωβουλευτής και διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία Γιώργος Κύρτσος κάλεσε μέσω Twitter τους...

Ο Πάγκαλος έφυγε μόνος και περιφρονημένος!

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν ένας ευφυής άνθρωπος. Αυτό το χάρισμα δεν αποδείχθηκε αρκετό για...

Παρουσίασε τον συνδυασμό του ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Στην παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού του προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης, 30...

«Αναβάθμιση» Γεραπετρίτη: Τον θέλει στο ΥΠΕΞ ο Μητσοτάκης!

Τον εξ απορρήτων του Γιώργο Γεραπετρίτη θέλει να αναβαθμίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και μάλιστα...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καταγγελία γυναίκας για τα funds: «Δεν χρωστάω σε κανέναν, μου πατάνε την ψυχή»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες πολιτών για τα funds, με μία γυναίκα αυτή τη φορά να βλέπει τους κόπους μίας ζωής να χάνονται, καθώς το...

SOS, η Κύπρος «χάνεται»! Έφτασε η «ώρα μηδέν» για το μαρτυρικό νησί

Ισχνή μειοψηφία οι Κύπριοι μαθητές στα δημοτικά της Λευκωσίας! – «Αναπλήρωση» του πληθυσμού από τις μεταναστευτικές ροές

Ανάρτηση – φωτιά μέσα στη νύχτα από το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο!

Φωτιές άναψε μέσα στη νύχτα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία ενός οπλοφόρου, που προκαλεί ενδιαφέροντες συνειρμούς…Όποιος βρει ποιος είναι ο πιστολέρο της φωτογραφίας...

Αλβανός πυγμάχος έστειλε τον 36χρονο Θάνο στην εντατική!

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Ελευσίνα, όταν ο 36χρονος Θάνος Αδάμ έκανε παρατήρηση σε έναν οδηγό που μπήκε ανάποδα σε...

Ομολογία του πατέρα του Αλβανού μποξέρ που έστειλε τον Θάνο στην εντατική: «Μία του έριξε και έπεσε κάτω»

Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Αττικόν με πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Θάνος Αδάμ, ο οποίος δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής...

Κι όμως ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν τα πήγε καλά στο Ηράκλειο…

Στον Λευτέρη Αυγενάκη αρέσουν οι αριθμοί. Τους επικαλείται κάθε φορά που θέλει να δείξει το πόσο πετυχημένος είναι ως υπουργός Αθλητισμού ή εάν θέλει...

Survivor spoiler: Οι παίκτες που θα δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ο παίκτης που θα αποχωρήσει

Οι παίκτες του Survivor έχουν κάνει αρκετή υπομονή με τον Τάκη καθώς έχει μονίμως νεύρα και κάνει άσχημα ξεσπάσματα, ειδικά όταν χάνει. Τις τελευταίες...

Αυτός είναι ο άντρας που προκάλεσε τον θάνατο του ταξιτζή στο Χαϊδάρι – Συνελήφθη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο άντρας που επιτέθηκε σε οδηγό ταξί στο Χαϊδάρι και αφού τον λήστεψε, τον άφησε αβοήθητο, με αποτέλεσμα ο...
spot_img

NEWSROOM

spot_img