Μήνυμα Λαζαρίδη από την Κομοτηνή στην Τουρκία

Must Read

«Καμία παραβατική συμπεριφορά δεν θα μείνει αναπάντητη. Επιδιώκουμε την ειρήνη και τη συμφιλίωση, αλλά προστατεύουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και δεν είμαστε μόνοι μας». Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε από την Θράκη στην Τουρκία, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Παράλληλα, ο κ. Λαζαρίδης, μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, επικεφαλής επίσκεψης κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό και εν όψει της παρουσίας του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην 84η Δ.Ε.Θ.,διαβεβαίωσε ότι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε προεκλογικά η Κυβέρνηση θα υλοποιηθούν στο ακέραιο και ότι «τα μανίκια θα παραμείνουν σηκωμένα».

Ο κ. Λαζαρίδης, , δήλωσε υπερήφανος που μέσα σε δύο μόλις μήνες, η Κυβέρνηση έκανε τόσα πράγματα και έκανε έναν σύντομο απολογισμό των μέχρι στιγμής πεπραγμένων: «Η Κυβέρνηση στελεχώθηκε τάχιστα και αξιοκρατικά. Τα πρώτα νομοσχέδια έθεσαν τις βάσεις για ένα επιτελικό και ευέλικτο κράτος. Έθεσαν τις βάσεις για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Και από εκεί και πέρα, μειώσαμε τον ΕΝΦΙΑ, βάλαμε τέλος στα capitalcontrols, αποκαθιστούμε την τάξη στα πανεπιστήμια μας, ξεκλειδώνουμε επενδυτικά σχέδια-σύμβολα, όπως το Ελληνικό και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να διαχυθεί η ανάπτυξη σε όλη της Ελλάδα».

Και αυτό, όπως ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «ήταν μόνο η αρχή», δεσμευόμενος απέναντι στους πολίτες ότι θα διασφαλιστούν τα δικαιώματά τους στην ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία και την καθημερινότητα. «Αυτό είναι το στοίχημα. Έτσι θα μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε: Ναι! Εμείς πετύχαμε εκεί που άλλοι απέτυχαν. Γιατί; Διότι έχουμε το όραμα, το σχέδιο, τους ανθρώπους, τη βούληση. Και επειδή τα έχουμε όλα αυτά, τότε θα έχουμε και το αποτέλεσμα», υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο κ. Λαζαρίδης επανέλαβε την πρόθεση της Κυβέρνησης να μειώσει τους φόρους «για να πάρει ανάσα η κοινωνία και νέα δυναμική η οικονομία», να διαμορφώσει ένα νέο επενδυτικό περιβάλλον «που δεν θα μπλοκάρει, αλλά θα υπηρετεί την επιχειρηματικότητα», να περιορίσει τη γραφειοκρατία, να βάλει στο φουλ τις μηχανές της ανάπτυξης και να δημιουργήσει νέες -και καλύτερα αμειβόμενες- θέσεις εργασίας. Μόνον έτσι, σημείωσε, «θα έχουμε περισσότερους πόρους με λιγότερους φόρους και θα γίνει καλύτερη η ζωή των Ελλήνων».

Στόχος από εδώ και πέρα, όπως είπε, είναι «να επιστρέψει η αξιοπιστία στη χώρα μας και η υπερηφάνεια σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα. Για να μπορέσουμε να εκφράσουμε και πάλι, αυθεντικά, την ιδεολογία του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού με κοινωνικό πρόσωπο και να εκπροσωπήσουμε όλο το φάσμα του μεσαίου χώρου, με οδηγούς το μέτρο και το ήθος. Για να μπορέσουμε να στηρίξουμε και πάλι, μέση αστική τάξη, τον ελεύθερο επαγγελματία, το μικρομεσαίο επιχειρηματία… Να μπορέσουμε επιτέλους να δείξουμε ότι ο πλούτος της χώρας βρίσκεται στην Περιφέρειά της. Να αναδείξουμε με υπερηφάνεια τα προϊόντα μας και να τα συνδέσουμε με τον τουρισμό και τον πολιτισμό…Το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες».

Νωρίτερα, το κλιμάκιο των στελεχών του Κόμματος αποτελούμενο από τους Βουλευτές κυρία Χριστίνα Αλεξοπούλου (Αχαΐας), κ. Δημήτρη Κούβελα (Α’ Θεσσαλονίκης) και τον Γραμματέα Οργανωτικού και διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιο Κονταδάκη, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, τα Θρακικά Εκκοκιστήρια, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη, συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς και συνομίλησε με πολίτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This