Ποια «μεγάλα» ονόματα μένουν έξω από την ευρωβουλή

Αυτοί που χάσανε την μάχη

Must Read

Μεγάλα ονόματα από τα ψηφοδέλτια των κομμάτων δεν κατόρθωσαν να κερδίσουν μια θέση στην επόμενη Ευρωβουλή.

Από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και από την βαριά ήττα, μένουν εκτός οι πρώην υπουργοί Γιάννης Μουζάλας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Θεοδόσης Πελεγρίνης και Λυδία Κονιόρδου, η ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Κούνεβα, ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου, ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αλλά και ο γνωστός για την δράση του υπέρ των φυλακισμένων Πάνος Λάμπρου. Στην προτελευταία θέση του ψηφοδελτίου κατατάσσεται η πρώην υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη.

Στην Νέα Δημοκρατία εκτός Ευρωβουλής μένουν ο Γιώργος Αμυράς, η Κατερίνα Μάρκου, ο Δημήτρης Καιρίδης, η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης και η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου. Δεν κατόρθωσε να εκλεγεί επίσης ο Δημήτρης Καιρίδης, η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα και ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης.

Από το Κινήματος Αλλαγής δεν εξελέγη ο Νίκος Παπανδρέου, που κατατάχθηκε τρίτος στην σειρά, ο πρώην δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης, που ακολουθεί τέταρτος, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Στο ΚΚΕ δεν εκλέγονται η Σεμίνα Διγενή και η Λίλα Καφαντάρη, ενώ, τέλος, δεν επανεκλέγονται οι ευρωβουλευτές του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος, όπως επίσης και ο Νότης Μαριάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This