Ο Κουσουλός «καρφώνει» τον Μιωνή και τινάζει στον αέρα το κατηγορητήριο Παπαγγελόπουλου!

Μπουρλότο...

Must Read

Μπουρλότο στους ισχυρισμούς του Σάμπυ Μιωνή αναφορικά με τον δήθεν εκβιασμό του από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο βάζει ο Πέτρος Κουσουλός με αποκαλυπτικό άρθρο στην εφημερίδα του.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη, ο Ελληνοϊσραηλινός υπόδικος πρωταγωνιστής της λίστας Λαγκάρντ, έχει μηνύσει για την ίδια υπόθεση και στενό συνεργάτη του υπουργού Μάκη Βορίδη, γεγονός όμως που απέκρυψε πλήρως από την διαδικασία εντός Βουλής, αφού παρά τις εκτενείς καταθέσεις του, ο Μιωνή δεν αναφέρθηκε σε κανένα σημείο στον συνεργάτη του Μάκη Βορίδη, παρά τους ισχυρισμούς του στην μήνυση που κατέθεσε, ότι συμμετείχε στον υποτιθέμενο εκβιασμό του από το 2016!

Οι αποκαλύψεις Κουσουλού όμως δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο υπόδικος πρωταγωνιστής της λίστας Λαγκάρντ, παρά τις δηλώσεις του ότι δήθεν «θυμήθηκε κάτι σημειώσεις που είχε ξεχασμένες» και τις κατέθεσε προσφάτως στην ανακρίτρια, στην πραγματικότητα προσκόμισε δηλώσεις δύο… Ισραηλινών δικηγόρων, που υποτίθεται ότι ήταν γνώστες του υποτιθέμενου εκβιασμού του εδώ και πέντε χρόνια!

Εάν λοιπόν ισχύουν οι αποκαλύψεις του Πέτρου Κουσουλού, τινάζεται στον αέρα ολόκληρο το κατηγορητήριο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τεκμηριώνεται ψευδορκία Μιωνή στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Επιβεβαιώνοντας έτσι την αποκάλυψη που είχε φέρει στο φως η εφημερίδα «δημοκρατία», όπου με έγγραφα αποδεικνυόταν ότι ο Σαμπί Μιωνή είχε προσφύγει με τους ίδιους ισχυρισμούς ενώπιον της Ισραηλινής δικαιοσύνης, μόνο που τότε κατονόμαζε ως εγκέφαλο του υποτιθέμενου εκβιασμού του, τον σημερινό υπουργό της κυβέρνησης, Μάκη Βορίδη, χωρίς να αναφέρεται πουθενά το όνομα του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου. Γεγονός που ενισχύεται από την επίκληση ισραηλινών δικηγόρων ως «μαρτύρων»…

Η Ισραηλινή δικαιοσύνη όμως απέρριψε την προσφυγή του Σάμπι Μιωνή και τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς του. Γεγονός που αποτελεί προπομπό για το τι θα πράξει και η ελληνική δικαιοσύνη, αλλά αυτό δεν αρκεί. Ένας άνθρωπος που γελοιοποίησε το ελληνικό κοινοβούλιο και επιχείρησε να εξαπατήσει την ελληνική δικαιοσύνη, δεν μπορεί να παραμείνει ατιμώρητος.

Το γιατί ο Πέτρος Κουσουλός ο οποίος μέχρι πρότινος καταφερόταν κατά του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου, έριξε τέτοια ρουκέτα κατά του Σάμπι Μιωνή, ουδείς γνωρίζει. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει φυσικά και με το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, που ενώ ήταν από τους πρώτους που είχε αποκαλύψει την έρευνα του ΣΔΟΕ στο αμαρτωλό ίδρυμα, έπειτα σάλπισε υποχώρηση και το όνομα του βρέθηκε στις λίστες των διαφημιστικών δαπανών του ΚΕΕΛΠΝΟ…

Σε κάθε περίπτωση, εδώ έχουμε να κάνουμε με μία αποκάλυψη – βόμβα που τινάζει στον αέρα μία από τις πιο βρώμικες σκευωρίες της μεταπολίτευσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This