Απίστευτα κουτσομπολιά στο δείπνο κυριών με τη Μαρέβα

Must Read

Ως το event της φετινής Διεθνούς Εκθέσεως θεωρείται η δεξίωση που παρέθεσαν οι κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή το βράδυ στο σικάτο Β στη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη (φωτό). Αν και οι εμπνευστές της εκδήλωσης -ανάλογες γίνονται για τις πρώτες κυρίες στις ΗΠΑ- θέλησαν αρχικά να γίνει η δεξίωση σε κλειστό κύκλο, εντούτοις η διαρροή του μυστικού προκάλεσε την επανάσταση και τη διαμαρτυρία των κυριών που δεν ήταν στη λίστα των προσκληθεισών. Γρήγορα ο αριθμός έφτασε τις εκατό και τα κομμωτήρια της πόλεως πήραν φωτιά.

Το γενικό πρόσταγμα της δεξίωσης είχε διάσημη ιατρός της συμπρωτεύουσας, γνωστών κεντροδεξιών πεποιθήσεων, γόνος μίας εκ των καλύτερων οικογενειών της πόλεως. Με εκπληκτικές σπουδές στις ΗΠΑ, φιλίες από τα φοιτητικά χρόνια με κορυφαίες υπουργίνες του ΠΑΣΟΚ, νεοδημοκράτισσα πατεντάτη, η Αθηνά κράτησε άριστα τις ισορροπίες της βραδιάς.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με εξαιρετική διάθεση δεν αρνήθηκε ουδεμία φωτογραφία, ειδικώς σέλφι, ήταν ανοιχτή σε όλες. Ανέφερε στις συνομιλήτριές της ακόμη και άγνωστα βιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του πατέρα της, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις πολλές ρίζες που έχει σε χώρες της Ευρώπης.

Την κυρία Μητσοτάκη κατέφτασε και χαιρέτισε, σπάζοντας επί ολίγον το πρωτόκολλο, και ο Αμερικανός πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ, υποβάλοντας τα σέβη του προς την πρώτη κυρία. Ηταν από τους ελάχιστους άνδρες της βραδιάς στον κήπο του Βυζαντινού που γνώρισε εξαιρετικές πιέννες. Ο Αμερικανός πρεσβευτής έδειξε τη συνήθη κινητικότητά του στην Εκθεση, αλλά σε αυτή τη συγκυρία οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έδειξε υπερκινητικότητα (μέχρι και σποτ της πρεσβείας είδαμε στις τηλεοράσεις πρώτη φορά στα χρονικά).

Σε διπλανά τραπέζια από αυτό της κυρίας Μητσοτάκη κάθονταν η σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού σε καλή διάθεση, η οποία συνδέεται με φιλική σχέση με τη Μαρέβα (ήταν παρούσα στον γάμο της), η σύζυγος του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Θόδωρου Καράογλου (σεμνή και με καλές συστάσεις στη δύσκολη κοινωνία της πόλεως), η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα («πρώτο βιολί» στην ΕΤ3 τώρα) και άλλες. Από τον κομματικό μηχανισμό της Πειραιώς παρούσα ήταν η ανιψιά του Γεωργίου Ράλλη, Μαίη Ζαννή, και μία κυρία επί των δημοσίων σχέσεων.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα. Στα τραπέζια της δεξίωσης, όχι σε αυτό όπου καθόταν η σύζυγος του πρωθυπουργού, έγινε και το αναγκαίο κους κους. Συζητήθηκε εντόνως ότι επίκειται διαζύγιο-βόμβα στην Αθήνα μέσα στον Σεπτέμβριο ζεύγους που έχει γράψει χιλιόμετρα μαζί από τη δεκαετία του 1990, αλλά αυτό θα ανακοινωθεί έπειτα από ευχάριστο κοινωνικό γεγονός. Και άλλες φορές υπήρξαν φήμες γι’ αυτό το ζεύγος, αλλά ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν. Συνεζητήθη επίσης ακροθιγώς και ο έρως σιτεμένης -πλην δυναμικής- παρουσιάστριας με δοκιμαζόμενο οικονομικά σχεδιαστή μόδας.

Έγκυρες Πηγές εφημερίδα δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This