Παρασκευή 25/6/2021

Στα «κάγκελα» ο Σαμαράς με τον Μητσοτάκη! (video)

Έξαλλος είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ανάθεση της αντιπροεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον Μαργαρίτη Σχοινά.

Και αυτό διότι περίπου στις 20 Ιουλίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε τηλεοπτική συνέντευξη είχε δηλώσει απερίφραστα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εξασφαλίσει ένα χαρτοφυλάκιο αντιπροεδρίας δεν ετίθετο θέμα Αντώνη Σαμαρά, διότι δεν είναι δυνατόν ένας πρώην Πρωθυπουργός να είναι απλός Επίτροπος…

Δείτε τι είχε πει ο κύριος Πέτσας στην τηλεοπτική του συνέντευξη:

Κύλησε όμως πολύ «νερό στο αυλάκι» και από σήμερα το πρωί ο κύριος Μαργαρίτης Σχοινάς είναι ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κοροϊδία ή κάτι άλλο;

Σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης, σημείωσε πως:

«Η ανάθεση στον άξιο και έμπειρο Μαργαρίτη Σχοινά της αντιπροεδρίας της Κομισιόν για την Ασφάλεια, τη Μετανάστευση και την Κινητικότητα αποτελεί ξεχωριστή τιμή. Ψήφο εμπιστοσύνης προς τον ίδιο, αλλά και την Ελλάδα. Που αποδεικνύει ότι η χώρα αναβαθμίζεται, πια, σε παράγοντα ισχύος και ανάπτυξης στην ευρωπαϊκή σκηνή. Και ότι η πατρίδα μας αλλάζει ταχύτητα στο πλαίσιο της Ένωσης. Διαθέτοντας κύρος και στελέχη για σημαντικά χαρτοφυλάκια».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ