Δευτέρα 14/6/2021

Το χειροκρότημα του Ευκλείδη και η συμφωνία της Μπέττυς

Ορεξάτος ήταν στο τέλος ο Αλέξης Τσίπρας, αν και ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερο κέφι την ομιλία του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε για το τέλος το καλό για τους Θεσσαλονικείς στηρίζοντας την ανάπλαση της Τούμπας και την δημιουργία νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, την οποία είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με επίσκεψη του τότε υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Όπως ήταν λογικό η αναφορά του Αλ. Τσίπρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ έγινε δεκτή με χειροκροτήματα, αλλά αυτός διέκρινε και σχολίασε εκείνο του πρ. υπουργού Οικονομικών και γνωστού φιλάθλου του ΠΑΟΚ Ευκλείδη Τσακαλώτου. «Είναι το μόνο σημείο της ομιλίας μου που ο Τσακαλώτος χειροκροτεί πολύ έντονα. Δεν ξέρω γιατί…», είπε γελώντας.

Συμφωνεί η Μπέττυ με τον σύζυγο Αλέξη

Υπό το βλέμμα Μπέττυς Μπαζιάνα μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ. Και απ’ ότι είδαν όλοι η σύζυγος συμφωνεί με τον σύζυγο!
«Δίνουν λίγα στους πολλούς και πολλά στους λίγους. Τρώνε από αυτά που με πολύ κόπο εμείς δημιουργήσαμε», είπε ο Αλ. Τσίπρας αναφερόμενος στην κυβέρνηση της ΝΔ φέρνοντας των παραδείγματα την μείωση του ΕΝΦΙΑ και για τις μεγάλες ιδιοκτησίες, αλλά και την μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους, με αποτέλεσμα, όπως είπε, η μικρή εταιρεία να ωφελείται 200 ευρώ και η μεγάλη εταιρεία με 200.000 ευρώ.

Την ώρα εκείνη η κάμερα της ΕΡΤ έδειχνε τον κόσμο να χειροκροτεί θερμά και έκανε «κοντινό» στην Μπ. Μπαζιάνα η οποία κουνούσε το κεφάλι της συμφωνώντας με αυτά που έλεγε ο Αλ. Τσίπρας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ