Θεοδωράκης: «Αποχωρώ πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος, αλλά περήφανος για το Ποτάμι»

Must Read

Τον πήρε το… ποτάμι τον σπόρο που φύτεψε ο Σταύρος Θεοδωράκης με την ίδρυση του κόμματός του (αν και ο ίδιος ελπίζει πως θα ξαναφυτρώσει) και ο ίδιος απογοητευμένος αποχαιρέτησε τη Βουλή, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πολιτευθεί με άλλο κόμμα.

«Αποχωρώ από τη Βουλή πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος αλλά περήφανος για την προσφορά του Ποταμιού στην Πατρίδα. Ελπίζω ότι ο σπόρος που φυτέψαμε θα ξαναφυτρώσει», είπε μεταξύ άλλων ο ιδρυτής του Ποταμιού μιλώντας στο Κοινοβούλιο.

Υποστήριξε πως θα ήταν προδοσία να πάει σε άλλο κόμμα: «η μεταπήδηση σε άλλη κομματική βάρκα ή καλύτερα μαούνα στο δικό μου σύστημα ισοδυναμεί με προδοσία. Μασκαριλίκια λένε στο χωριό μου για αυτόν που βρίσκει δικαιολογίες για να μην κάνει όσα έχει δεσμευθεί».

Για την παρουσία του κόμματός του στο Κοινοβούλιο ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε:

«Το Ποτάμι όρισε διαφορετικά το λάθος και το σωστό στην πολιτική και συγκρούστηκε με κάθε πυρήνα λαϊκισμού και συντήρησης. Η πιο ξένη σε μένα συζήτηση είναι αυτή που θέλει τον πολιτικό να έχει ένα τεφτέρι και κάθε βράδυ να καταγράφει κέρδη. Εκεί που στην κανονική ζωή οι άνθρωποι αναρωτιούνται σωστό ή λάθος, δίκιο ή άδικο, στους διαδρόμους της Βουλής ακούς μόνο «μας συμφέρει – δεν μας συμφέρει», ενώ το Ποτάμι για τις αποφάσεις του δεν σκέφτηκε ποτέ «τι μας δίνει ψήφους, τι μας αφαιρεί ψήφους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This