Πέμπτη 17/6/2021

Μητσοτάκης – Πομπέο: Πρωινό με θέα την Ακρόπολη

To πρωινό τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πήραν σήμερα Κυριακή 06/10 οι κ.κ. Μητσοτάκης και Πομπέο, κατά τη διάρκεια του οποίου αντήλλαξαν απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, μαζί με τις συζύγους τους, απόλαυσαν το πρωινό τους σε εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου όπου απήλαυσαν τη θέα της Ακρόπολης.

Με την ευκαιρία, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στον κ. Πομπέο το υπό κατασκευή κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης, το οποίο, ως γνωστόν, θα εγκαινιαστεί την 25η Μαρτίου του 2021 στο πλαίσιο του εορτασμού των 200ων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Στις δέκα το πρωί ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο μαζί με τη σύζυγό του βρέθηκαν στον καθεδρικό ναό των Αθηνών προκειμένου να εκκλησιαστούν.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού, πατήρ Θωμάς Συνοδινός, τους ξενάγησε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, το οποίο βρίσκεται δίπλα από τη μητρόπολη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ