Άφωνο το πανελλήνιο με την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Fuel Pass

Τι άλλο θα ακούσουμε πια από το στόμα του πρωθυπουργού;

Must Read

Για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα που βιώνει ο ελληνικός λαός.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας για το Fuel Pass 2, χαρακτήρισε «εντυπωσιακή» την ανταπόκριση του κόσμου στις αιτήσεις προκειμένου να λάβει το πενιχρό επίδομα καυσίμων που μοιράζει η κυβέρνηση (αρνούμενη να μειώσει τους φόρους) και σημείωσε χαμογελώντας φαρδιά πλατιά ότι πάνω από 100 άνθρωποι έκαναν αίτηση κάθε δευτερόλεπτο.

«Η ανταπόκριση των πολιτών είναι εντυπωσιακή. Υπήρξαν ώρες της ημέρας το τελευταίο διήμερο που είχαμε παραπάνω από 100 αιτήσεις το δευτερόλεπτο και αυτό πιστοποιεί ότι υπάρχει ανάγκη στήριξης των πολιτών σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κόστος ζωής, εν προκειμένω με το κόστος των καυσίμων. Από την άλλη» είπε χθες λίγο πριν ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο Αργοστόλι.

Η εικόνα ενός πρωθυπουργού να χαμογελάει και να πανηγυρίζει που οι πολίτες της χώρας που κυβερνά τρέχουν να κάνουν αίτηση για τα ψίχουλα που μοιράζει, καταλήγοντας μάλιστα και στο συμπέρασμα ότι χρειάζονται ενίσχυση, είναι τουλάχιστον τραγική και σουρεαλιστική ταυτόχρονα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This