Πέμπτη 17/6/2021

«Μαλλί με μαλλί» Μενδώνη και Σκουρολιάκος για το αμαρτωλό Ταμείο Αλληλοβοηθείας του ΥΠΠΟ

Άναψαν τα αίματα στην Ολομέλεια ανάμεσα στη Λίνα Μενδώνη και στον Πάνο Σκουρολιάκο (ΣΥΡΙΖΑ), καθώς ο τελευταίος κατήγγειλε την υπουργό Πολιτισμού για επιχείρηση κουκουλώματος του «σκανδάλου» του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του υπουργείου.

Η υπουργός απάντησε οργισμένη, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στήνει πολιτικό σκάνδαλο και ότι τη στοχοποιεί προσωπικά «εις μάτην», αφού, όπως υποστηρίζει, δεν υπάρχουν αποδείξεις εις βάρος της.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την ποινική δίωξη που άσκησε η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, σε 17 πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, που φέρεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση παράνομης χορήγησης δανείων και βοηθημάτων, κατήγγειλε ότι βρέθηκαν στο Ταμείο «μη νόμιμες και εκτός σκοπού δαπάνες ύψους 45.000.000 ευρώ», κατηγορώντας την κυρία Μενδώνη ότι προχωρεί σε εκκαθάριση του Ταμείου με απώτερο σκοπό τη συγκάλυψη της δικαστικής έρευνας.

«Όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί στην Ελένη Τουλουπάκη» τόνισε η υπουργός επιχειρώντας να απεμπλακεί από την υπόθεση, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να την εμπλέκουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ