Πάλι καλά που «τσέκαρε» το πιλοτήριο του Rafale η Σακελλαροπούλου

Must Read

Αμέτοχη και χωρίς «φωνή» σε κάθε κυβερνητική αυθαιρεσία που διασύρει τη χώρα, η πρόεδρος της δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία συνήθως τραβάει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους, επισκέφθηκε σήμερα την 114 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα για να θαυμάσει τα Rafale.

Εκεί την υποδέχτηκαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας.

Μάλιστα σε φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Σακελλαροπούλου φαίνεται να μπαίνει στο πιλοτήριο, ενώ ενημερώνεται για τις… λειτουργίες του αεροσκάφους από μέλη του προσωπικού. 

Κανένα από τα παραπάνω στιγμιότυπα δεν θα έμοιαζε τόσο «σουρεάλ», αν η πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε αποδείξει ότι βρίσκεται στη θέση αυτή προκειμένου να διασφαλίσει το δημόσιο συμφέρον με πυγμή και θάρρος. Αντ΄αυτού, η ίδια έχει φροντίσει να αποδείξει ότι τοποθετήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για να είναι ο «αντίλαλος» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This