Πρόωρες εκλογές στα Σκόπια! «Βουλιάζουν» οι Πρέσπες

Must Read

Στον απόηχο του «ΟΧΙ» της Ε.Ε. σχετικά με την ευρωπαική προοπτική των Σκοπίων, ο Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε  τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός πρότεινε να διεξαχθούν πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές το συντομότερο δυνατόν και όπως δήλωσε στο τηλεοπτικό του μήνυμα εφόσον η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν όρισε ημερομηνία για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, αύριο θα συναντήσει τον πρόεδρο της χώρας Στέβο Πενταρόφσκι για να του υποβάλει την παραίτησή του και να προτείνει τη διενέργεια εκλογών.

Μεταξύ άλλων ο Ζόραν Ζαεφ στο τηλεοπτικό μήνυμά του είπε ότι:

«Η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί μια σοβαρή και υπεύθυνη απόφαση από όλους μας. Δεδομένου ότι κάθε πολιτικός πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις πολιτικές αποφάσεις του, απογοητευμένος, στέκομαι και σας λέω: ” το ευρωπαϊκό όνειρο του μακεδονικού λαού δεν θα καταστραφεί”. «Είμαστε θύματα ενός ιστορικού λάθους της ΕΕ. Για εμένα η υπόσχεση που δεν τηρήθηκε είναι μια κακή και άδικη πράξη της Ένωσης και την ίδια ώρα ένα πολύ σημαντικό ζήτημα».

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι βέβαιο ότι η (κατάπτυστη) συμφωνία των Πρεσπών, είναι στον αέρα μια και στις δημοσκοπήσεις προηγείται το VMRO

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ζόραν Ζάεφ έγραψε στο tweeter:

«Στις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν σε ποιο μονοπάτι θα πρέπει να συνεχίσει η χώρα μας. Οι πολίτες θα μας υποδείξουν ποιο δρόμο να ακολουθήσουμε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This