Κυνική ομολογία Άδωνι: «Μπορεί η Novartis να χρημάτιζε πολιτικούς, αλλά έσωζε και ζωές!»

Must Read

Με μια ομολογουμένως άκρως ανατριχιαστική ομολογία για τις «πρακτικές» της Novartis προκαλεί άγρια την κοινή λογική ο Άδωνις Γεωργιάδης! Στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο Novartis που πρόβαλε την περασμένη Πέμπτη η ιταλόφωνη κρατική τηλεόραση της Ελβετίας RSI, ακούγεται να λέει ανερυθρίαστα: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρίες σαν τη Novartis μπορεί να δίνουν χρήματα σε γιατρούς, πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, όμως σώζουν και ζωές»!

Όπως αναφέρει η «δημοκρατία», ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν υπουργός Ανάπτυξης ομολογεί, δηλαδή, ότι η εταιρία «λάδωνε», αν και μίλησε ξανά για «σκευωρία»! Δεν παρέλειψε, επίσης, να βγάλει το δικό του συμπέρασμα για τον Νίκο Μανιαδάκη, που επίσης προκαλεί ερωτήματα: «Ήταν ένας βοηθός μου έμπιστος και η επαφή μου με την τρόικα. Εάν ο Μανιαδάκης είναι διεφθαρμένος, σημαίνει ότι και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί είναι διεφθαρμένοι».
Τις παραπάνω αναφορές του Αδωνη Γεωργιάδη σχολιάζει αιχμηρά ο ΣΥΡΙΖΑ: «…“Σκευωρία” και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς; Νομίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης τα είχε πει όλα όταν δήλωσε πως έχασε πάσα ιδέα για το FBI επειδή έχει στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis» αναφέρει και καλεί τη Ν.Δ. να πάρει θέση: «Έπειτα από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοι πολιτικοί χρηματίστηκαν, αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis».

ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ

Σε μια προσπάθεια να… μαζέψει όσα ανέφερε στο ντοκιμαντέρ, ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε μέσω twitter σημειώνοντας ότι «κάποιοι αποφάσισαν να απομονώσουν μία φράση για να δημιουργήσουν εντυπώσεις» και παραθέτοντας την απομαγνητοφώνηση, η οποία όμως απλώς… επιβεβαιώνει όσα είπε για χρήματα σε πολιτικούς!
Στους Ελβετούς που προετοίμαζαν το ντοκιμαντέρ πάνω από έναν χρόνο και ταξίδεψαν στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ για να μιλήσουν με όλους τους πρωταγωνιστές μιλούν ακόμη οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες, οι δικηγόροι τους και Ελληνες πολιτικοί, προσφέροντας πολλές από τις πτυχές της υπόθεσης, που βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο και των αμερικανικών Αρχών.

«Δεν μπορούσα να ανεχτώ ότι μια εταιρία της χώρας μου εμπλεκόταν σε μια τέτοια υπόθεση διαφθοράς» τόνισε η δημοσιογράφος Μαρία Ροζέλι, η οποία επιμελήθηκε την έρευνα μαζί με τον επίσης δημοσιογράφο Μάρκο Ταλιαμπούε και υπογράμμισε: «Η δημόσια ελβετική τηλεόραση RSI δεν παρενέβη καθόλου στη δουλειά της ομάδας που εργάστηκε για το ενημερωτικό ντοκιμαντέρ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This