Ευρωβουλευτής Κ.Κ.Ε.: Επικίνδυνες για τους λαούς οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Must Read

Παρέμβαση στη συζήτηση για τα «Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου» στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος.

Στην ομιλία του ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι «είναι επικίνδυνες για τους λαούς οι αποφάσεις του Συμβουλίου, που αποτυπώνουν μεγάλες αντιθέσεις εντός της Ε.Ε., στο έδαφος των σκληρών ανταγωνισμών με ΗΠΑ και Ρωσία, για το ποιοι όμιλοι θα ωφεληθούν στη Συρία και στα Βαλκάνια».

«Η αναγνώριση της Τουρκίας σαν “ουσιαστικό συνέταιρο”, “σύμμαχο χώρα του ΝΑΤΟ” με δήθεν “κυρώσεις” σε μελλοντικούς εξοπλισμούς, ενώ αυτή εισβάλλει στη Συρία, τα λένε όλα. Ανάλογες κυρώσεις χάδια προβλέπονται για τις τούρκικες παραβιάσεις σε Αιγαίο, τις γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ. Το μπλοκάρισμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με Β. Μακεδονία κι Αλβανία φανερώνει μεταξύ άλλων την επιδίωξη της αστικής τάξης της Γαλλίας να κερδίσει χρόνο για να αναβαθμίσει το ρόλο της στα Βαλκάνια, πάντα στο πλαίσιο της επιζήμιας για τους λαούς συμφωνίας των Πρεσπών», δήλωσε ο κ. Αλαβάνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This