Σάββατο 12/6/2021

Ο… γνωστός Πολάκης στην Προανακριτική: Είναι π@π@@ιές αυτά…

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το αν οι Δημήτρης Τζάνακόπουλος και Παύλος Πολάκης θα κληθούν ως μάρτυρες στην προανακριτική για Novartis και Παπαγγελόπουλο και αυτό γιατί αυτομάτως θα εξαιρεθούν από τα μέλη της επιτροπής.

Με κλίμα έντασης στη Βουλή, το θέμα έθεσε ο Θανάσης Πλεύρης που αναφέρθηκε στα δικονομικά προβλήματα που επιφέρει η μετατροπή των δυο βουλευτών σε μάρτυρες.

Τους κ.κ. Τζανακοπουλο και Πολάκη έχει ζητήσει ως μάρτυρες και το ΚΙΝΑΛ από χθες και σήμερα θέμα εξαίρεσης τους έθεσε και το Κίνημα Αλλαγής για του κ. Κεγκερογλου.

Ο Πολάκης και οι π@π@@ιές

Η αντίδραση των δύο βουλευτών ήταν έντονη και πρότειναν να εξαιρεθούν μόνο για τις ημέρες που είναι προγραμματισμένο να καταθέσουν και τις υπόλοιπες να συμμετέχουν ως μέλη στην επιτροπή.

Ο κ Τζανακόπουλος επιτέθηκε και προς τον κ. Κεγκέρογλου κατηγορώντας τον ότι με τη στάση του διευκολύνει τη Νέα Δημοκρατία στα σχέδια της.

Ο Παύλος Πολάκης με ακραία αντίδραση, έκανε λόγο για «π@π@ριές» κάνοντας έξαλλους τους βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι χαρακτήρισαν ντροπή να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις. Ο κ. Πολάκης σε αντεπίθεση, μίλησε για σκευωρία της ΝΔ να φανούν ως ύποπτοι και όχι σαν μάρτυρες.

Οι πικάντικοί διάλογοι στην προκαταρκτική για τη Novartis

Κεγκέρογλου: Να εξαιρεθούν Τζανακόπουλος- Πολάκης από μέλη της Επιτροπής για να κληθούν ως μάρτυρες.

Πολάκης: Αυτά είναι π@π@@ιές! Μόνο σηκωτούς θα μας βγάλετε από εδώ μέσα.

Μαρκόπουλος: Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις στην Επιτροπή.

Πολάκης: Θέλετε να μας καταδείξετε ως ύποπτους όχι ως μάρτυρες.

Μαρκόπουλος: Εσεις βγήκατε στον ΑΝΤ1 και είπατε ότι γνωρίζετε τους μάρτυρες. Δεν θα μας πείτε από που τους γνωρίζετε;

Καραγκούνης: Ο κ. Πολάκης είναι πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση και μέρος της δικογραφίας δεν τους φιμώνουμε, αντιθέτως τους δίνουμε βήμα να φωτίσουν την υπόθεση.

Ραγκούσης: Αυτή η πρόταση αποτελεί κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ