Στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής για τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου

Must Read

Μετά «βαΐων και κλάδων» ετοιμάζεται η Θεσσαλονίκη να υποδεχθεί τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Οι φίλοι του τού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή και με δεδομένο τις τελευταίες εξελίξεις στα Σκόπια, η παρέμβασή του αναμένεται να έχει έντονο πολιτικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εφημερίδας «δημοκρατία», ο Κώστας Καραμανλής θα δώσει το «παρών» στην επίσημη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου της 26ης Οκτωβρίου, για τον τριπλό εορτασμό του αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Το πρόγραμμά του θα συνεχιστεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στην ημερίδα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ).

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών γιορτάζει φέτος τα 80 χρόνια από την ίδρυσή της (1939-2019) και η πανηγυρική εκδήλωση θα γίνει στο θέατρο της Εταιρείας.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Καραμανλής. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στον οποίο θα απονεμηθεί το Χρυσούν Μετάλλιο της ΕΜΣ.

Στο περιθώριο του τριημέρου ενδιαφέρον θα έχουν και όλα αυτά που εξελίσσονται μεταξύ φίλων και συνδαιτυμόνων στα τραπέζια που στήνονται στα ταβερνάκια. Οι φιλοκαραμανλικοί λοιπόν ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον, έτσι κι αλλιώς, αγαπητό για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο Κώστα Καραμανλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This