Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής για τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου

Μετά «βαΐων και κλάδων» ετοιμάζεται η Θεσσαλονίκη να υποδεχθεί τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Οι φίλοι του τού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή και με δεδομένο τις τελευταίες εξελίξεις στα Σκόπια, η παρέμβασή του αναμένεται να έχει έντονο πολιτικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εφημερίδας «δημοκρατία», ο Κώστας Καραμανλής θα δώσει το «παρών» στην επίσημη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου της 26ης Οκτωβρίου, για τον τριπλό εορτασμό του αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Το πρόγραμμά του θα συνεχιστεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στην ημερίδα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ).

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών γιορτάζει φέτος τα 80 χρόνια από την ίδρυσή της (1939-2019) και η πανηγυρική εκδήλωση θα γίνει στο θέατρο της Εταιρείας.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Καραμανλής. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στον οποίο θα απονεμηθεί το Χρυσούν Μετάλλιο της ΕΜΣ.

Στο περιθώριο του τριημέρου ενδιαφέρον θα έχουν και όλα αυτά που εξελίσσονται μεταξύ φίλων και συνδαιτυμόνων στα τραπέζια που στήνονται στα ταβερνάκια. Οι φιλοκαραμανλικοί λοιπόν ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον, έτσι κι αλλιώς, αγαπητό για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο Κώστα Καραμανλή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ