Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Φρένο στην αποχή και το λευκό προσπαθεί να βάλει ο Κυριάκος

«Η κάλπη δεν είναι μισογεμάτη με τα ψηφοδέλτια της μεγάλης εκλογικής νίκης της 26ης Μαΐου», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που περιόδευσε χθες στην Πετρούπολη. Ο γαλάζιος αρχηγός, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου κατά της αποχής και του λευκού, ζήτησε από τους πολίτες να πάνε στις κάλπες την 7η Ιουλίου και μάλιστα «μάλωσε» έναν νέο που του αποκάλυψε πως έριξε λευκό στις ευρωεκλογές: «Κάτι πρέπει να διαλέξεις, κάποιος είναι καλύτερος, κάποιος χειρότερος. Μην ψηφίσεις λευκό», του είπε χαρακτηριστικά.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε: «ισχυρή πολιτική εντολή το βράδυ της 7ης Ιουλίου, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε γρήγορα και με αποτελεσματικότητα το σχέδιό μας για περισσότερες δουλειές, για λιγότερους φόρους, για ασφάλεια στις γειτονιές, για καλύτερη Παιδεία και καλύτερη Υγεία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του κόμματός του τόνισε: «Μια ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία έρχεται με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να διεκδικήσει την ψήφο όλων των Ελλήνων. Κατορθώσαμε να συνενώσουμε την εμπειρία των παλαιότερων με την ορμή των νέων. Εφόσον με εμπιστευθείτε στις 7 Ιουλίου, την επόμενη μέρα θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, και αυτών που δεν μας ψήφισαν».

Κατά τον επίδοξο πρωθυπουργό οι εκλογές αυτές κρίνουν το μέλλον της χώρας: «αν θα πάει η Ελλάδα μπροστά, αν θα έχουμε ισχυρή ανάπτυξη, αν θα έχουμε πολλές καλές δουλειές για τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, αν θα έχουμε καλά δημόσια Πανεπιστήμια, χωρίς μπαχαλάκηδες».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ