Φρένο στην αποχή και το λευκό προσπαθεί να βάλει ο Κυριάκος

Must Read

«Η κάλπη δεν είναι μισογεμάτη με τα ψηφοδέλτια της μεγάλης εκλογικής νίκης της 26ης Μαΐου», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που περιόδευσε χθες στην Πετρούπολη. Ο γαλάζιος αρχηγός, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου κατά της αποχής και του λευκού, ζήτησε από τους πολίτες να πάνε στις κάλπες την 7η Ιουλίου και μάλιστα «μάλωσε» έναν νέο που του αποκάλυψε πως έριξε λευκό στις ευρωεκλογές: «Κάτι πρέπει να διαλέξεις, κάποιος είναι καλύτερος, κάποιος χειρότερος. Μην ψηφίσεις λευκό», του είπε χαρακτηριστικά.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε: «ισχυρή πολιτική εντολή το βράδυ της 7ης Ιουλίου, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε γρήγορα και με αποτελεσματικότητα το σχέδιό μας για περισσότερες δουλειές, για λιγότερους φόρους, για ασφάλεια στις γειτονιές, για καλύτερη Παιδεία και καλύτερη Υγεία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του κόμματός του τόνισε: «Μια ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία έρχεται με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να διεκδικήσει την ψήφο όλων των Ελλήνων. Κατορθώσαμε να συνενώσουμε την εμπειρία των παλαιότερων με την ορμή των νέων. Εφόσον με εμπιστευθείτε στις 7 Ιουλίου, την επόμενη μέρα θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, και αυτών που δεν μας ψήφισαν».

Κατά τον επίδοξο πρωθυπουργό οι εκλογές αυτές κρίνουν το μέλλον της χώρας: «αν θα πάει η Ελλάδα μπροστά, αν θα έχουμε ισχυρή ανάπτυξη, αν θα έχουμε πολλές καλές δουλειές για τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, αν θα έχουμε καλά δημόσια Πανεπιστήμια, χωρίς μπαχαλάκηδες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This