Ελεύθερος αφέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος

Συνελήφθη μετά από μήνυση παρουσιαστή

Must Read

Συνελήφθη χθες το βράδυ, Δευτέρα 30/1, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση που έκανε υποψήφιος βουλευτής του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σε «Free Thinking Zone» για την παιδεία και τη θρησκεία συμμετείχε ο Πέτρος Τατσόπουλος, όταν συνελήφθη καθώς εναντίον του υποβλήθηκε μήνυση για ρατσιστικό λόγο. Λίγο μετά τις 00:30, έγινε γνωστό ότι ο γνωστός συγγραφέας αφέθηκε ελεύθερος από το ΑΤ Ομονοίας ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, κατά τις 12:30, μετά την μήνυση, που υπέβαλε εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Φίλιππος ΚαμπούρηςΗ μήνυση προήλθε μετά από σχετική ανάρτηση του κ. Τατσόπουλου, αποκαλώντας τον κ. Καμπούρη «ανθύπατο της trash tv» και σχολιάζοντάς τον καυστικά.

Σε σχετική ανάρτηση αναφέρεται:

«Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον συγγραφέα Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που είχαμε στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση, που του έγινε για ρατσιστικό λόγο. Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του. Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλους λοιπόν! Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα δοκιμάζεται. Ντροπή!»

Πριν την αυτόφωρη σύλληψη ο κ. Τατσόπουλος είχε αναφερθεί στην επικείμενη μήνυση, λέγοντας – μεταξύ άλλων – ότι έχει απειληθεί και στο παρελθόν. «Για το πρόβλημα υγείας της αδελφής του δεν είχα και δεν έχω την παραμικρή ιδέα, ούτε και κάνω περί αυτού την παραμικρή νύξη στη δική μου ανάρτηση -εξυπακούεται ότι της εύχομαι να ξεπεράσει το πρόβλημά της, όπως το εύχομαι και σε κάθε άλλο άνθρωπο που περνάει από ανάλογη οδυνηρή περιπέτεια. Κατά τα λοιπά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φίλιππος Καμπούρης με απειλεί με μήνυση επειδή δήθεν “θίγω τα πιστεύω” του: πάλι ισχυριζόταν από την τηλεοπτική του εκπομπή ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον μου για τον ίδιο λόγο, πριν από έναν χρόνο, όταν παιζόταν στο Mega η νηπιακού επιπέδου κατηχητική σειρά για τον Παϊσιο. Όσο είδατε εσείς εκείνη τη μήνυση, άλλο τόσο την είδα κι εγώ. Εν πάση περιπτώσει, καλοδεχούμενη οποιαδήποτε μήνυση από οιονδήποτε θεωρεί ότι “θίγεται” από τις δικές μου απόψεις και από το δικαίωμά μου να τις εκφράζω δημόσια. Εάν δεν κατάφεραν να με υποχρεώσουν να σιωπήσω με μηνύσεις και αγωγές οι ναζιστές εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, όταν ήταν στα ντουζένια τους, δεν νομίζω ότι θα το καταφέρουν σήμερα οι αστέρες της trash tv και τα υπόλοιπα παρατράγουδα. Ευχαριστώ».

Διαβάστε ακόμα:

Με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας ο Πέτρος Τατσόπουλος

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This