Αφού πήγε για… φτυάρισμα στο Μάτι ο Κυριάκος, έριξε και μια ομιλία στη νομαρχιακή

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ψευτοεπικοινωνιακά νταηλίκια»

Must Read

Προσπαθώντας ανεπιτυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει περίλυπο ύφος, επισκέφτηκε σήμερα το πολύπαθο Μάτι και μαζί με τον Νίκο Αναστασιάδη βρέθηκαν στον χώρο όπου είναι σε εξέλιξη τα έργα για τη δημιουργία του πάρκου μνήμης στο Μάτι, τα οποία εκτελούνται χάρη σε δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Και μιας που βρέθηκε στην περιοχή, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί σε εκδήλωση που διοργάνωσε η νομαρχιακή Μαραθώνα Νέας Μάκρης, όπου και μοίρασε χαμόγελα. Σε μια πρώτης τάξεως προεκλογική ομιλία χαρακτήρισε «θλιβερή και απαράδεκτη» τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να απέχει από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, μίλησε για «ψευτοεπικοινωνιακά νταηλίκια» και είπε ότι ο Τσίπρας «με τις χθεσινές του δηλώσεις περιφρονεί ανοιχτά το κοινοβούλιο και τη συνταγματική τάξη».

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα: «Ο κ. Τσίπρας μη έχοντας να σας πει απολύτως τίποτα για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζετε, μην έχοντας πει μία κουβέντα για το μέλλον της χώρας όπως το οραματίζονται, μη μπορώντας να πει τίποτα για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα τα οποία είναι ανοιχτά -διότι προφανώς έχει άλλη άποψη για τα εθνικά θέματα και δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο – καταφεύγει σε έναν αδιανόητο ακτιβισμό, ο οποίος μάς θυμίζει όχι απλά τον Τσίπρα του 2015, αλλά τον Τσίπρα πριν από 10 χρόνια, του 2012, τότε που είχαμε την άνω και την κάτω πλατεία και κάποιοι φωνάζανε να πάνε να εισβάλουν στη Βουλή με τα γνωστά χυδαία συνθήματα».

Και συνέχισε: «Ας του πει κάποιος ότι έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία και όχι «πεζοδρομιακή» δημοκρατία. Και ας αναλογιστεί ότι είμαστε στην κυβέρνηση σήμερα επειδή μας ψήφισε το 40% του ελληνικού λαού. Και ας αντιληφθεί, επιτέλους, ότι απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης της Βουλής, επειδή πριν από λίγες μέρες έκανε πρόταση δυσπιστίας, «έφαγε τα μούτρα του» και 156 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν την εμπιστοσύνη τους σε αυτή την κυβέρνηση».

Κάλεσε ακόμη τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να… μετρήσουν το έργο τους:
«Να συγκρίνουμε τις διαδρομές μας, να μιλήσουμε για το παρελθόν μας. Τέσσερα χρόνια ήταν πρωθυπουργός. Γιατί δεν θέλει να μας πει τι έκανε επιτέλους για τη χώρα αυτά τα τέσσερα χρόνια; Εγώ δεν έχω καμία δυσκολία να κάνω το δικό μας απολογισμό, με τα πολλά καλά και τα όποια λάθη. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ από εσάς. Και όποτε έγιναν λάθη, με ευθύτητα τα αναγνώρισα. Μιας και είμαστε εδώ σε έναν τόπο φυσικών καταστροφών, θέλω να θυμίσω ότι όταν είχαμε τις μεγάλες πυρκαγιές πρόπερσι το καλοκαίρι στην Εύβοια, πρώτος εγώ βγήκα και είπα ότι δεν τα καταφέραμε και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This