Το «σεμνό και ταπεινό» πάρτι του Άδωνι, στο χλιδάτο Politia Tennis Club

Must Read

«Η φτώχεια θέλει καλοπέραση» θα μπορούσε να πει κάποιος (κοινός θνητός) που παρά την 10ετη κρίση, το ρίχνει λίγο έξω και πίνει ένα κρασάκι παραπάνω στο ταβερνάκι της γειτονιάς του!

Μάλλον το ίδιο σκέφτηκε και ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αποφάσισε να γιορτάσει τα 47α γενέθλιά του -σεμνά και ταπεινά- όχι στο ταβερνάκι της γειτονιάς του, βεβαίως-βεβαίως, αλλά στο hot spot των πλουσίων των βορείων προαστίων και όχι μόνο: Στο Politia Tennis Club!

Πολλοί οι φίλοι και οπαδοί, λίγος ο χρόνος για μαγείρεμα (από την πρώην Ευγενία Μανωλίδου και νυν Ευγενία Καραγιαννίδου) ετσι η… πρόχειρη λύση του Politia Tennis Club ήταν ιδανική και εγένετο πάρτι που τα είχε όλα:

Τούρτες, δωράκια, φώτα, κεράκια, μπλε μπαλόνια με happy birthday και πολλούς καλεσμένους πλάι στην πισίνα με το κρασί να ρέει άφθονο! (ασχέτως αν πολίτες και ψηφοφόροι της Ν.Δ. προσπαθούν να ανασάνουν από τα συνεχή και απανωτά Μνημόνια)

Μεταξύ άλλων ήταν εκεί για να του ευχηθούν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (ο οποίος έδειχνε αρκετά καταβεβλημένος), ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η Αννα Καραμανλή, η Ζέτα Μακρή, ο Θάνος Πλεύρης, ο διευθυντής Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός (ο οποίος στο παρελθόν είχε παρελάσει και από τα… «Παρατράγουδα» της Πάνια) και άλλοι. Ολοι τους συνεπικουρούμενοι από την Ευγενία και τον αδελφό του εορτάζοντος Λεωνίδα τραγούδησαν με περίσσια συγκίνηση στον υπουργό το «…και να ένας σοφός».

Η Ευγενία δε, έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφία από τη βραδιά στο Instagram στέλνοντας ταυτόχρονα και δημόσια τις ευχές της στον σύζυγό της: «Μέχρι το τέλος του κόσμου… να σε χαιρόμαστε, αγάπη μου»…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This