5-6-2020

Το «σεμνό και ταπεινό» πάρτι του Άδωνι, στο χλιδάτο Politia Tennis Club

«Η φτώχεια θέλει καλοπέραση» θα μπορούσε να πει κάποιος (κοινός θνητός) που παρά την 10ετη κρίση, το ρίχνει λίγο έξω και πίνει ένα κρασάκι παραπάνω στο ταβερνάκι της γειτονιάς του!

Μάλλον το ίδιο σκέφτηκε και ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αποφάσισε να γιορτάσει τα 47α γενέθλιά του -σεμνά και ταπεινά- όχι στο ταβερνάκι της γειτονιάς του, βεβαίως-βεβαίως, αλλά στο hot spot των πλουσίων των βορείων προαστίων και όχι μόνο: Στο Politia Tennis Club!

Πολλοί οι φίλοι και οπαδοί, λίγος ο χρόνος για μαγείρεμα (από την πρώην Ευγενία Μανωλίδου και νυν Ευγενία Καραγιαννίδου) ετσι η… πρόχειρη λύση του Politia Tennis Club ήταν ιδανική και εγένετο πάρτι που τα είχε όλα:

Τούρτες, δωράκια, φώτα, κεράκια, μπλε μπαλόνια με happy birthday και πολλούς καλεσμένους πλάι στην πισίνα με το κρασί να ρέει άφθονο! (ασχέτως αν πολίτες και ψηφοφόροι της Ν.Δ. προσπαθούν να ανασάνουν από τα συνεχή και απανωτά Μνημόνια)

Μεταξύ άλλων ήταν εκεί για να του ευχηθούν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (ο οποίος έδειχνε αρκετά καταβεβλημένος), ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η Αννα Καραμανλή, η Ζέτα Μακρή, ο Θάνος Πλεύρης, ο διευθυντής Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός (ο οποίος στο παρελθόν είχε παρελάσει και από τα… «Παρατράγουδα» της Πάνια) και άλλοι. Ολοι τους συνεπικουρούμενοι από την Ευγενία και τον αδελφό του εορτάζοντος Λεωνίδα τραγούδησαν με περίσσια συγκίνηση στον υπουργό το «…και να ένας σοφός».

Η Ευγενία δε, έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφία από τη βραδιά στο Instagram στέλνοντας ταυτόχρονα και δημόσια τις ευχές της στον σύζυγό της: «Μέχρι το τέλος του κόσμου… να σε χαιρόμαστε, αγάπη μου»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ