Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: Εξελέγη παμψηφεί πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ! (video)

Must Read

Ομόφωνα πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας εξελέγη ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη!

Κατ’ ανάλογο τρόπο, εξάλλου, εξελέγησαν και ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, στη θέση του αντιπροέδρου, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γάκης, στη θέση του γραμματέα.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του 25μελούς διοικητικού συμβουλίου της ένωσης, εξελέγησαν και τα άλλα δύο μέλη της πενταμελούς εκτελεστικής επιτροπής του οργάνου (μέλη του προεδρείου τα άλλα τρία), με τις θέσεις να καταλήγουν στον δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρη Νότα και στο δημοτικό σύμβουλο Νεάπολης – Συκεών, Χρήστο Ζησάκο.

Διοίκηση με χαρακτήρα και ενωτικό και αυτοδιοικητικό

Αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του που τον εξέλεξαν, ο κ. Καϊτεζίδης, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τόνισε πως έκανε πράξη την προεκλογική του δέσμευση για συγκρότηση διαπαραταξιακού προεδρείου. «Επιβεβαιώθηκε αυτό που λέγαμε από την αρχή και το έλεγα κι εγώ προσωπικά, ότι θα είναι μία διοίκηση που θα έχει χαρακτήρα και ενωτικό και αυτοδιοικητικό. Όλο το προεδρείο εκλέχτηκε ομόφωνα, ομόψυχα και σε αυτό το κλίμα θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, ο οποίος επανελεξέγη για δεύτερη τετραετία στη θέση του αντιπροέδρου, εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα έρθουν δύσκολες μέρες για την τοπική αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να τις αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και σε συνεννόηση για να μπορέσουμε να φέρουμε αποτελέσματα». Και πρόσθεσε πως «πρέπει σταθερά και απαρέγκλιτα στις γραμμές και τις θέσεις που έχουμε καταλήξει εδώ και χρόνια να αγωνιστούμε, έτσι ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση στη χώρα μας η αυτοδιοίκηση να προσεγγίσει προς το ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Τέλος, ο Βασίλης Γάκης, νέο μέλος του προεδρείου, έκανε λόγο για συναινετική διαδικασία και πρόσθεσε πως «τα προβλήματα στην αυτοδιοίκηση είναι πολλά, δύσκολα, κοινά και νομίζω πως μέσα σε αυτή τη λογική θα πρέπει να επικρατήσει η συναίνεση, όσο το δυνατόν περισσότερο, για τη θωράκιση της επίλυσης των προβλημάτων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This