Παρακολουθείστε ζωντανά την παρέμβαση Καραμανλή (video)

Σήμερα το βράδυ θα μιλήσει στο Βελλίδειο

Must Read

Πόλος έλξης ο Κώστας Καραμανλής σήμερα το βράδυ στο Βελλίδειο, όπου θα γίνει η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει (όπως είχε αποκαλύψει το newsbreak.gr) πρώτη φορά, έπειτα από 10 χρόνια, σε επίσημη εκδήλωση της παράταξης.

ΔΕΤΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ:

Το σύνθημα που έχουν τα «γαλάζια» στελέχη είναι «Την Τετάρτη πάμε όλοι Βελλίδειο», καθώς το ραντεβού Καραμανλή με τους Θεσσαλονικείς εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης καμπάνιας (και προσδοκίας) για επιστροφή της Ν.Δ. στη διακυβέρνηση της χώρας, με στόχο πια την αυτοδυναμία.

Αυτή η εκδήλωση δεν χάνεται

Αυτή η δυναμική της συγκεκριμένης εκδήλωσης έχει ήδη αναγκάσει όχι μόνο τους Θεσσαλονικείς, αλλά και τους υποψήφιους βουλευτές από σχεδόν όλη την Κεντρική Μακεδονία να αναβάλουν τις προεκλογικές εκδηλώσεις τους για σήμερα, ώστε να δώσουν το «παρών» στο Βελλίδειο.

Υποψήφιοι βουλευτές σε γειτονικούς της Θεσσαλονίκης νομούς τόνιζαν ότι «αυτή η εκδήλωση δεν χάνεται» και ότι «δεν μπορεί να μιλάει δέκα χρόνια μετά ο Καραμανλής και να μιλάω εγώ στα χωριά»…

Συναγερμός έχει σημάνει και στον κομματικό μηχανισμό, με δεδομένο ότι δύσκολα πλέον, λόγω χρόνου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη.

Περιοδεία και όχι κεντρική εκδήλωση

Το πιθανότερο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο πρόεδρος της Ν.Δ. να κάνει μια περιοδεία στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες δύο εβδομάδες και όχι κεντρική εκδήλωση, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη συγκέντρωση στο λιμάνι – η σημερινή εκδήλωση θα κινητοποιήσει έτσι κι αλλιώς το σύνολο του «γαλάζιου» ακροατηρίου.

Ο κ. Καραμανλής, βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει, δεν θα περιοριστεί στην ομιλία του, αφού αύριο θα περιοδεύσει στις λαϊκές γειτονιές της πόλης στη δυτική Θεσσαλονίκη (συγκεκριμένα, σε Αμπελόκηπους, Εύοσμο, Σταυρούπολη) και πιθανώς άλλες περιοχές. Αυτά το πρωί, διότι το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί την Καλαμαριά και την Παρασκευή προγραμματίζει επίσκεψη στη Β’ Θεσσαλονίκης, με μόνη οριστικοποιημένη προς το παρόν παρουσία στον Δήμο Βόλβης. Άγνωστο παραμένει εάν μετά τη Βόλβη θα μεταβεί και στις Σέρρες, όπως φημολογείται.

Ενότητα και συσπείρωση

Στόχος του Κώστα Καραμανλή είναι η ενότητα και η συσπείρωση της παράταξης, γι’ αυτό η ομιλία του θα κινηθεί σε αυτή τη «γραμμή» από τα πρώτα λεπτά της ομιλίας, θέλοντας να περάσει το μήνυμα στα στελέχη της παράταξης να ξεχάσουν το παρελθόν και να ασχοληθούν μόνο με το σήμερα και πώς θα μπορέσει η κεντροδεξιά παράταξη να αποκτήσει την αυτοδυναμία της και να κυβερνήσει τη χώρα, εφαρμόζοντας με άνεση το δικό της πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This