4-8-2020

Μερικές αλήθειες για τους «πρόσφυγες»

Με αφορμή και τη χθεσινή εμφάνιση Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ και όσα ακολούθησαν αυτής πρέπει να πούμε κάποιες αλήθειες σχετικά με αυτό που τα μίντια ονομάζουν «προσφυγικό»:

i. Δεν υπάρχουν πρόσφυγες. Πρόκειται πράγματι για λαθρομετανάστες. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει δίκιο που το τονίζει. Το 65% όσων καταφτάνουν στη χώρα μας είναι Αφγανοί, ένα 15% προέρχονται από την υποσαχάρια Αφρική, 10% από Μαγκρέμπ. Οι Σύροι είναι ελάχιστοι. Γιατί τότε ονομάζονται συλλήβδην όλοι πρόσφυγες; Μα, γιατί η ύπατη αρμοστεία προωθεί την ιδέα ότι οποιοσδήποτε θεωρεί πως στη χώρα του υφίσταται την α’ ή τη β’ καταπίεση είναι εν δυνάμει πρόσφυγας. Γι’ αυτό η ύπατη αρμοστεία απαιτεί οι αιτήσεις ασύλου να εξετάζονται ατομικά και να μη γίνεται διαχωρισμός βάσει της χώρας προέλευσης. Με αυτή τη λογική όλοι είναι πρόσφυγες.

ii. Άνθρωπος που διασχίζει πέντε χώρες με ένα κινητό τελευταίας γενιάς στο χέρι και χαλάει χιλιάδες ευρώ για μεταφορικά δεν είναι πρόσφυγας, αλλά ένας τύπος που θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρο του. Ποιο είναι αυτό; Να περάσει στην Ευρώπη, να «μασάει» επιδόματα που αυξάνονται αναλόγως με την οικονομία της χώρας.

iii. Η αριστερά θέλει τους μετανάστες, γιατί οι αριστεροί πιστεύουν ότι αυτοί θα είναι μια εφεδρική δεξαμενή ψηφοφόρων και μακροπρόθεσμα μαζί με τους φτωχοποιημένους Ευρωπαίους θα αποτελέσουν το νέο προλεταριάτο, που επιτέλους θα κάνει την επανάσταση.

iv. Το αποτέλεσμα των μεταναστευτικών ροών και της υψηλής γεννητικότητας των μεταναστών σε συνδυασμό με τη χαμηλή δική μας γεννητικότητα θα οδηγήσει βαθμιαία στην αντικατάσταση πληθυσμού. Ολόκληρες περιοχές και στη συνέχεια χώρες θα γίνουν ασιατο-αφρικανικές και ισλαμικές.

Δείτε επίσης: Ξεσηκωμός στη Λέσβο με τους μετανάστες! Λουκέτο βάζει ο Δήμος – «Δεν θα επιτρέψουμε νέα δομή»

v. Η αριστερά συνειδητά επιδιώκει να φύγει από τη μέση ο χριστιανικός δυτικός πολιτισμός και το έθνος-κράτος. Πιστεύουν ότι έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για το σοσιαλισμό και τότε θα έρθει η ελευθεριότητα που ευαγγελίζονται και όλοι μαζί, αγαπημένοι, θα ζούμε σε εναλλακτικές κομμούνες. Δεν θα γίνει έτσι.Αυτό που θα έρθει θα είναι η σαρία και πρώτοι που θα το καταλάβουν θα είναι εκείνοι που παλεύουν για τα δικαιώματα. Επίσης, όταν φύγει το εθνικό κράτος μαζί του θα φύγει και η δημοκρατία και θα έρθει μια παγκόσμια δικτατορία, γιατί οι Βαβέλ, που θα δημιουργηθούν στις μητροπόλεις, μονό με την σκληρή καταστολή θα μπορούν να κυβερνηθούν και γιατί την εξουσία θα έχουν καταλάβει υπερεθνικοί οργανισμοί.

vi. Ποιος έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την εισβολή που δέχεται η πατρίδα μας; Εμείς ή οι ξένοι; Η ΝΔ ή ο Σύριζα; Καταρχάς όλες οι φωνές που λένε «Το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό. Τι να κάνουμε εμείς, αφού η Ευρώπη κλείνει τα σύνορα, πού είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη;». Όλες αυτές οι φωνές είναι εκ του πονηρού και σκοπός τους έχουν να συγκαλύψουν τον επιδοτούμενο εποικισμό. Μια-μια οι ευρωπαϊκές χώρες προστατεύουν τα σύνορα τους. Το πρόβλημα είναι δικό μας. Η Ευρώπη μας δίνει κάποια χρήματα να τους κρατάμε εδώ.Εμείς έχουμε αποδεχτεί αυτό τον ρόλο. Είναι τα ελληνικά κόμματα, τόσο ο Σύριζα όσο και η ΝΔ, που έχουν δεχτεί την μετατροπή της πατρίδας μας σε πάρκιν μεταναστών. Το κάνουν αυτό, γιατί το πιστεύουν. Ο Σύριζα ως αριστερό κόμμα για τους λόγους που αναλύσαμε πιο πάνω. Αλλά και η ΝΔ. Ξεκάθαρα άλλωστε, τις προάλλες στην βουλή, σε επερώτηση Βαρουφάκη, ο πρωθυπουργός δήλωσε περήφανος που η χώρα μετατρέπεται σιγά σιγά σε πολυπολιτισμική. Και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στους αριθμούς. Στην διάρκεια της διακυβέρνησης Σύριζα πραγματοποιήθηκαν μόνο 1.500 επαναπροωθήσεις.Η ίδια η κυβέρνηση Σύριζα έβαλε μόνη της τόσα εμπόδια στη διαδικασία αυτή, ώστε να ικανοποιήσει το ακροαριστερό 4%, που είναι και η πραγματική βάση του κόμματος. Και τώρα, με κυβέρνηση ΝΔ έχουν πραγματοποιηθεί μόλις τριάντα επαναπροωθήσεις- ένα αστείο νούμερο που οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν το θράσος να το διαφημίζουν ως επιτυχία- την ίδια ώρα που η κυβέρνηση παρακολουθεί απλώς την κατάληψη των νησιών από ορδές εισβολέων.

vii. Οι μεγαλύτεροι απατεώνες είναι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο στον κοσμάκη για το μεταναστευτικό. Κατά κανόνα, πρόκειται για εύπορους, που δεν βιώνουν το πρόβλημα γιατί ζουν σε Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Εκάλη. Κουνούν το δάχτυλο στην πλέμπα, τους «φασίστες», όπως περιφρονητικά ονομάζουν όλους εμάς που αγαπάμε την πατρίδα και θέλουμε να την παραδώσουμε Ελλάδα στα παιδιά μας και όχι Ελλαδιστάν.Εμείς είμαστε η ακροδεξιά πλέμπα,οι συνωμοσιολόγοι. Γιατί γι’ αυτούς είναι συνωμοσιολογία να λέμε τις συνέπειες που θα ‘χει για την πατρίδα μας το μεταναστευτικό, ενώ δεν είναι συνωμοσιολογία τα τέρατα που λέγονται για την κλιματική αλλαγή. Αυτοί είναι οι αλτρουιστές οι φιλάνθρωποι και μεις οι «φασίστες». Αρκετοί από αυτούς εμφανίζονται και με προσωπείο χριστιανού και απομονώνοντας εδάφια από το ευαγγέλιο, προσπαθούν να καλλιεργήσουν στον κοσμάκη ενοχές, ώστε να αποδεχτεί τον ισλαμικό εποικισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ