Δείξτε επιτέλους πυγμή! Απελάστε τον Λίβυο πρέσβη

Must Read

Στην ζωή υπάρχει ένας απλός κανόνας: άμα σε βρούνε μπόσικο σε πατάνε. Αυτό μας πάει γάντι. Είμαστε μπόσικοι στην εξωτερικοί μας πολιτική τα τελευταία σαράντα χρόνια, με φωτεινή εξαίρεση το 1987 με το Σισμίκ.

Κανείς δεν σε σέβεται, στην ζωή,  αν δεν δείξεις ότι μπορείς να τον τσακίσεις.  Το πρώτο πράγμα λοιπόν που πρέπει να κάνουμε, αν θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε σοβαρό κράτος και ότι δεν φοβόμαστε, είναι να στείλουμε σπίτι του τον πρέσβη της Λιβύης.

Απελάστε τον αμέσως!

Δείτε επίσης: Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Καταφύγιο τρομοκρατών ο ΣΥΡΙΖΑ»

Δεν μπορεί ο επιτετραμμένος μιας χώρας μπάχαλο όπου κάνουν κουμάντο διάφοροι φύλαρχοι να μας εμπαίζει κατά αυτόν τον τρόπο.

Δεν μπορεί να μην μας δίνει το κείμενο της υποτιθέμενης συνεργασίας με την Τουρκία,  να το παίρνουμε εμείς από αλλού και η χώρα του να το καταθέτει σήμερα στον ΟΗΕ.  Αυτά δεν γίνονται.

Δείξετε πυγμή λοιπόν, κύριοι της κυβέρνησης. Κάντε όπως έχετε εξαγγείλει και απελάστε τον!

Δεύτερον. Κλείστε τα χερσαία σύνορα μας στον Έβρο να μην περνάει κουνούπι και φυλάξτε,όπως πρέπει τα θαλάσσια.

Καλές είναι οι διπλωματικές κινήσεις, πολύ καλές οι συμμαχίες αλλά κάπως πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι δια παν ενδεχόμενο. Κλείστε λοιπόν τα σύνορα γιατί η Τουρκία χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό ως υπερόπλο εναντίον μας.

Το είχε πει κάποτε ο Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο.Μπορούμε απλώς να στείλουμε μερικούς από εδώ, εκεί».

Αυτό κάνει σήμερα η Τουρκία. Καιρός είναι να το χωνέψουμε και να σταματήσουμε τις δακρύβρεχτες ιστορίες για κακόμοιρους «πρόσφυγες» που χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας. Επίσης να σταματήσουν οι επικλήσεις τους διεθνούς δικαίου από διάφορους πολιτικούς, αποστόλους του εθνομηδενισμού, που παθαίνουν ταραχή όταν ακούνε για κλειστά σύνορα.

Η την εθνική μας επιβίωση η το διεθνές δίκαιο, θα κοιτάξουμε. Η επιβίωση του έθνους είναι πάνω απ όλα.

Η κυβέρνηση κρίνεται καθημερινά. Η ΝΔ πήρε την εξουσία για να παραγάγει συγκεκριμένο έργο σε τρεις βασικούς τομείς. Μεταναστευτικό, ασφάλεια και εθνικά θέματα. Όλα αυτά είναι αλληλένδετα. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να είναι αυστηρή στα θέματα ασφάλειας και στα εθνικά να είναι μπόσικη.

Η θα είναι αυστηρά εθνική κυβέρνηση παντού η θα της γυρίσουν την πλάτη οι δεξιοί ψηφοφόροι που την ψήφισαν αγανακτισμένοι από την προηγούμενη κατάσταση.

Σήμερα επέτειος Γρηγορόπουλου η αστυνομία να δείξει πυγμή και επιχειρησιακό σχέδιο. Μην δούμε πάλι τα ίδια που γίνονται κάθε χρόνο. Μηδενική ανοχή στις διάφορες ομάδες των αντιεξουσιαστών που έχουν το θράσος να απειλούν την κοινωνική ειρήνη.

ΥΓ. Και επειδή ξεκινήσαμε το κείμενο με την προτροπή προς απέλαση του Λίβυου πρέσβη να το κλείσουμε με τον ίδιο τρόπο. Απελάστε την -χαρακτηρισμένη από πολλούς στο εξωτερικό- τρομοκρατική οργάνωση των Αντίφα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν χρηματοδοτούνται μόνο από τον Σόρος αλλά φαίνεται ότι είναι έμμισθα πρακτοράκια της ΜΙΤ καθώς έχουν γεμίσει την Αθήνα με αφίσες τους εναντίον του Ελληνικού ιμπεριαλισμού και υπέρ του Τουρκικού κράτους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This