Φ. Γεννηματά: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν δικαιούνται να μας κουνούν το δάχτυλο»

Η Φώφη Γεννηματά χαρακτηρίζει «κρίσιμη και χρήσιμη» την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής.

Must Read

Η Φώφη Γεννηματά μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε, μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, για την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ενδεχόμενο εκλογών τον Αύγουστο αν δεν αποκτήσει την αυτοδυναμία στις εκλογές του Ιουλίου και αναρωτιέται για το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία «έριξε» την κυβέρνηση Παπαδήμου με 200 βουλευτές.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας στη νέα κυβέρνηση, υπογραμμίζει πως δεν θα ήθελε να διακινδυνεύσει να βάλει τη χώρα σε ένα κλίμα αστάθειας, στο ενδεχόμενο μόνο αν γινόταν προγραμματική συμφωνία.

Στην περίπτωση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε, πως με βάση την ετυμηγορία του λαού, θα αποφασιστεί: «συμπλήρωμα για να βγουν οι αριθμοί δεν γινόμαστε» και χαρακτήρισε «ωμό εκβιασμό» το «αυτοδυναμία ή εκλογές» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επανέλαβε ότι είχε πει στον Αλέξη Τσίπρα να μην πάει σε εκλογές το 2015, υπογραμμίζοντας τη βαρύτητα που δίνει στην κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης, συμπληρώνοντας πως «έχουμε αποδείξει ότι εννοούμε την εθνική συναίνεση».

«Η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν αρκεί για την αλλαγή του εκλογικού νόμου ή τη Συνταγματική αναθεώρηση» «Προβληματίζομαι γιατί το 2012 η Νέα Δημοκρατία έριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου με 200 βουλευτές και πήγε τη χώρα δύο φορές σε εκλογές», ανέφερε σχετικά και συμπλήρωσε πως «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δε δικαιούνται να μας κουνούν το δάχτυλο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This