Απάντηση Κουμουτσάκου σε Μουζάλα: «Η Ελλάδα έχει καταθέσει πρόταση στην Ευρώπη για το Μεταναστευτικό»

Must Read

Την απάντησή του στον Γιάννη Μουζάλα έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος σχετικά με το σχέδιο για την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού.

Συγκεκριμένα, ο Κουμουτσάκος γνωστοποίησε ότι η Ελλάδα θα καταθέσει στο επόμενο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων πρόταση για το πώς η Ευρωπαϊκή Ενωση μπορεί να είναι αποτελεσματικότερη στο θέμα της εκρίζωσης των διακινητών προσφύγων και μεταναστών.

Δείτε επίσης: Μειώνονται οι πιθανότητες για τον Δρακόπουλο να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας

Μάλιστα, στην τοποθέτησή του, υποστήριξε, ακόμη, ότι η Ελλάδα έχει ήδη καταθέσει πλήρη πρόταση στην Ευρώπη τόσο για θέματα κοινού ευρωπαϊκού μηχανισμού επιστροφών όσο και για σύστημα κινήτρων σε τρίτες χώρες, που θα δίνονται ανάλογα με τον βαθμό συνεργασίας τους με την Ενωση.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μουζάλας εξέφρασε φόβους ότι στα σχέδια της κυβέρνησης είναι η δημιουργία κλειστών κέντρων σε ακατοίκητα νησιά, με τον Γιώργο Κουμουτσάκο πάντως να απαντά ότι δεν υπάρχει συζήτηση για εγκαταστάσεις τέτοιων κέντρων εκεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This