Ο Γιάννης Μπαλάφας… βελτίωσε το σχόλιο της Κασιμάτη με τα «τέτοια της Πάολα»! (video)

Must Read

Τη δήλωση «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη κλήθηκε να σχολιάσει ο -επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Γιάννης Μπαλάφας, και το έκανε, βάζοντας στην κουβέντα την… Πάολα!  

Το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» που έγραψε σε δημόσιο σχόλιό της στο Facebook η κα Κασιμάτη, προκάλεσε σάλο, με τους αστυνομικούς να αντιδρούν έντονα και τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. να επισκέπτονται τον Άρειο Πάγο.

Διαβάστε επίσης: Μετά το σάλο η Κασιμάτη ζήτησε συγγνώμη: «Ήταν ατυχής αστεϊσμός»

Την όλη υπόθεση κλήθηκε να σχολιάσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά δεν πήρε ξεκάθαρη θέση για το αν θα πρέπει η βουλευτής να ανακαλέσει.

Αρχικά, ο κ. Μπαλάφας είπε πως «το σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι” δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο, αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο -την κατεύθυνση ”βαράτε”».

Στην συνέχεια όμως πήρε φόρα και έδωσε τη δική του εκδοχή στα πράγματα, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό πως «υπάρχει ένα άλλο σύνθημα που λέει “τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”», αφήνοντας άναυδους τους πάντες!

Δείτε όσα… θαυμαστά είπε ο Γιάννης Μπαλάφας:

Η άμεση αντίδραση της ΝΔ

«Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη», σχολιάζουν κύκλοι της ΝΔ, αναφερόμενοι στον τρόπο με τον οποίο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, την ανάρτηση της βουλευτού Νίνας Κασιμάτη για το αστυνομικό Σώμα.

Νωρίτερα, εξάλλου, το κυβερνών κόμμα, με σχετικό tweet ζήτησε την αποπομπή της κας Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This