Άγριος καβγάς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ εντός Βουλής για την αστυνομική βία, με αναφορές στον… Κάφκα! (video)

Must Read

Ότι η κυβέρνηση έχει αφήσει ελεύθερη την αστυνομία να εξαπολύει παράνομες επιθέσεις στην νεολαία, υποστήριξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει… σφοδρή σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ εντός Βουλής!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Σκουρλέτης επικαλέστηκε καταγγελία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα tvxs.gr, σύμφωνα με την οποία, αστυνομικές δυνάμεις έκαναν σωματική έρευνα σε 22χρονη, αναγκάζοντάς την να κατεβάσει το παντελόνι της.

«Ποιος έχει το δικαίωμα να στοχοποιεί την νεολαία; Δεν είναι δυνατόν να μπαίνετε στα κέντρα διασκέδασης με παρατεταμένα τα όπλα και να βγάζετε τους νέους από τους κινηματογράφους», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει πως «για την ΕΛΑΣ είναι επικίνδυνο παιχνίδι, αν βάζουμε ανθρώπους να παραβιάζουν την νομιμότητα και να βλέπουμε αυτό που γίνεται εις βάρος της νεολαίας».

Διαβάστε επίσης: Μετωπικές συγκρούσεις ενόψει προϋπολογισμού στη Βουλή – Ποιες αβεβαιότητες προκαλούν τριγμούς

Απαντώντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, επανέλαβε ότι η αστυνομία ακολουθεί όλες της νόμιμες διαδικασίες για την εξέταση ενδεχόμενων περιστατικών εκτεταμένης βίας. Κάλεσε ωστόσο την αξιωματική αντιπολίτευση να μην καλλιεργεί εντυπώσεις. «Γίνεται προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος για στοχοποίηση της νεολαίας. Το περιστατικό που ακούστηκε πριν λίγη ώρα δεν ξέρω αν ευσταθεί. Πάψτε να στοχοποιείτε την ελληνική αστυνομία με fake news. Το να σέβεσαι την νομιμότητα και την νεολαία και τους νόμους του κράτους δεν είναι παραβατικότητα είναι κανονικότητα».

Εκείνη τι στιγμή παρενέβη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, λέγοντας «τι μας είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, απαντώντας στην καταγγελία Σκουρλέτη; Ότι όλα εξετάζονται από την ΕΛΑΣ και να μην χτυπάμε την αστυνομία. Μετά από αυτή την παρέμβαση, η νεολαία θα έχει μεγάλη ανακούφιση, καθώς είμαστε στη γη του Κάφκα. Ξέρουμε ότι υπάρχει λευκή επιταγή στην αστυνομία ενάντια στην νεολαία μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This