Μπακογιάννη και Γιαννάκου στηρίζουν Παυλόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Must Read

Υπέρ της παραμονής του Προκόπη Παυλόπουλου στον προεδρικό θώκο τάχθηκαν εμμέσως δύο ισχυρές γυναίκες της Ν.Δ., ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την κίνηση που υπάρχει τον τελευταίο καιρό εντός της παράταξης υπέρ της παραμονής του.

Οι δύο βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη και Μαριέττα Γιαννάκου, που έχουν «ειδικό βάρος» στη Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενες στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας έθεσαν κριτήρια τα οποία σαφώς υποδεικνύουν τον Προκόπη Παυλόπουλο ως τον πλέον κατάλληλο.

Δείτε επίσης: Προϋπολογισμός με 158 «ΝΑΙ»! Νέα μείωση ΕΝΦΙΑ και δέσμευση Μητσοτάκη για εισφορά αλληλεγγύης

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σημείωσε όλο νόημα ότι δεν θα ήθελε να δει έναν Πρόεδρο που ως πρόσωπο θα προκαλούσε περισσότερες αντιδράσεις, αλλά και ότι δεν θα ήθελε έναν Πρόεδρο που θα χρειαστεί εντατικά μαθήματα για να μάθει τι θα πει υφαλοκρηπίδα, δείχνοντας ως ακατάλληλα πρόσωπα των οποίων τα ονόματα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό.

Ακόμη πιο ξεκάθαρη ήταν η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία ξεκαθάρισε ότι προσωπική της γνώμη είναι πως πρώην πρωθυπουργοί δεν έχουν καμιά δουλειά να γίνουν Πρόεδροι της Δημοκρατίας, αφού κανένας πρώην πρωθυπουργός δεν διεκδίκησε Προεδρία της Δημοκρατίας σε καμία χώρα της Ευρώπης, επειδή οι αρμοδιότητες του πρωθυπουργού επισκιάζουν αυτές του ΠτΔ. Η κ. Γιαννάκου δεν σταμάτησε εκεί, αλλά εκφράστηκε θετικά για τον σημερινό Πρόεδρο, επισημαίνοντας ότι «έκανε πολύ καλά τη δουλειά του, προσέφερε υπηρεσίες και ιδιαίτερα στην περίοδο του 2015».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This