Νέο γκάλοπ: Το μεταναστευτικό παραμένει η μεγάλη «πληγή» της κυβέρνησης – Ανησυχία για τα Ελληνοτουρκικά (video)

Must Read

Αρνητικές απαντήσεις στο θέμα του προσφυγικού δίνει η πλειοψηφία των Ελλήνων καθώς το 55% αξιολογεί τα πράγματα αρνητικά ενώ το 34% τα βλέπει θετικά και ένα 11% ΔΞ/ΔΑ.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 45% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 27% ενώ κανέναν από τους δυο λέει το 24% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Pulse.

Επιπλέον, θετικά κρίνει τους κυβερνητικούς χειρισμούς στα ελληνοτουρκικά το 54% έναντι του 34% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση έξι στους 10 Έλληνες ανησυχούν ιδιαίτερα από την επιθετική στάση της Άγκυρας. Περίπου πέντε στους 10 Έλληνες συμφωνούν με την κυβερνητική πολιτική στα ελληνοτουρκικά, στη δημόσια ασφάλεια και την οικονομία.

Διαβάστε επίσης: Προϋπολογισμός με 158 «ΝΑΙ»! Νέα μείωση ΕΝΦΙΑ και δέσμευση Μητσοτάκη για εισφορά αλληλεγγύης

Επιφυλακτικοί για το προσφυγικό

Μάλιστα, συνολικά το 20% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις για την ασφάλεια είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Αντίθετα, η κοινή γνώμη εμφανίζεται επιφυλακτική για το προσφυγικό/ μεταναστευτικό, με τρεις στους 10 Έλληνες να επιδοκιμάζουν την κυβερνητική πολιτική.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 38%, ο ΣΥΡΙΖΑ το 25%, το ΚΙΝΑΝ 6,5%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ελληνική Λύση το 4,5% και η ΜέΡΑ25 βρίσκεται στο 3%.

Αναφορικά με τις ενέργειες της κυβέρνησης για την βελτίωση της καθημερινότητας το 52% εκτιμά πως κινείται προς την σωστή κατεύθυνση έναντι του 39% που θεωρεί πως είναι λανθασμένη.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This