Σάββατο 19/6/2021

Και η Όλγα Κεφαλογιάννη υπέρ της επανεκλογής Παυλόπουλου!

Και η Ολγα Κεφαλογιάννη τάσσεται υπέρ της επανεκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Διευκρινίζοντας ότι αυτή είναι προσωπική της θέση, η «γαλάζια» βουλευτής της Α’ Αθήνας σε τηλεοπτική της συνέντευξη σημείωσε αρχικά ότι «αυτή την περίοδο είναι αναγκαίο να επιδιωχθούν οι μέγιστες δυνατές συναινέσεις στο πολιτικό σύστημα».

Δείτε επίσης: Μπακογιάννη και Γιαννάκου στηρίζουν Παυλόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Επισήμανε δε ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα ήταν ένα μήνυμα εθνικής ενότητας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. «Εχουμε αυτή τη στιγμή μπροστά μας ένα πολύ κομβικό πολιτικά σημείο, στο οποίο είναι πολύ σημαντικό να κινηθούμε σε αυτή τη λογική, και αυτό είναι το ζήτημα της εκλογής
του Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί είναι σημαντικό να δείξουμε ότι
υπάρχει ενότητα και αρραγές εθνικό μέτωπο.

Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, έχει ήδη δηλώσει ότι θα ψηφίσει
τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο, θεωρώ προσωπικά, αυτό είναι προσωπική μου άποψη, ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της ώρας προς την κατεύθυνση αυτή».

«Είναι», κατέληξε στη δήλωσή της η βουλευτής της Ν.Δ,. «δήλωση μιας ενωμένης Ελλάδας, η οποία προκαλεί ακριβώς το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς που χρειάζεται σήμερα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ