Απίστευτη δήλωση Τόσκα: Η ομάδα Δέλτα ήταν «μπαχαλάκηδες» του κράτους!

Must Read

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας με ιδιαίτερα απαξιωτικά σχόλια για την ομάδα Δέλτα.

«Εγώ την κατήργησα γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από την μεριά του κράτους» είπε ο κ. Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1». Αυτό είπε και προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στους παριστάμενους.

Δείτε επίσης: Εκτός τόπου και χρόνου ο Στουρνάρας – Απέδωσε την ανάπτυξη στην… Ακρόπολη

«Απίστευτο!, Εργαζόμενοι μπαχαλάκηδες;» αντέδρασε ο παριστάμενος γγ του σωματείου ειδικών φρουρών Στρ.Μπαλάσκας. Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης του ζήτησε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Ωστόσο ο κ. Τόσκας επέμεινε στις θέσεις του. Είναι φανερό πλέον πως ανατιλαμβάνεται η αριστερά την αστυνομία και τον ρόλο της. Ας μην ξεχνάμε ότι πάγιο αίτημα της νεολαίας και υπόσχεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν η κατάργηση των ΜΑΤ. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν το τόλμησε ο Τσίπρας και πολύ καλά έκανε γιατί όπως φάνηκε αργότερα με το αλύπητο ξύλο στις διαδηλώσεις για την Μακεδονία, τα ΜΑΤ στάθηκαν πυλώνας της διακυβέρνησης του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This