Ειρωνείες ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση για τον 13 μισθό: «Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι… ξεχείλισε από τα δώρα του κ. Μητσοτάκη»

Must Read

 Φωτιές άναψε η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στην ΕΡΤ με τις αναφορές του ειδικά στον κατώτατο μισθό, ο οποίος, κατά τα φαινόμενα, θα παραμείνει καθηλωμένος σε βάθος τριετίας.

Ερωτηθείς σχετικά, υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε λίγο πριν από τις εκλογές αύξηση 11%, η οποία «ουσιαστικά ενσωμάτωσε την αύξηση του κατώτατου μισθού που θα έπρεπε να γίνει σε βάθος τριετίας ή τετραετίας με βάση τους ρυθμούς μεγέθυνσης της ελληνικής οικονομίας». Ετσι, το θέμα, όπως πρόσθεσε, «θα αξιολογηθεί ανάλογα με τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας».

Δείτε επίσης: To νέο ασφαλιστικό φέρνει αυξήσεις ως 200 ευρώ στις συντάξεις! Ποιοι θα τις πάρουν – Τι θα γίνει με την 13η σύνταξη

«Ο κ. Σταϊκούρας και ο κ. Πέτσας ευχήθηκαν χρόνια πολλά στους εργαζομένους και τους συνταξιούχους για τα Χριστούγεννα, αποκαλύπτοντας με περίσσιο θράσος ακόμα μία απάτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μετά και το φιάσκο με το κοινωνικό μέρισμα» σχολίασε αιχμηρά η Κουμουνδούρου για να προσθέσει: «Ο μεν κ. Σταϊκούρας είπε ότι μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να υποσχόταν αύξηση του κατώτατου μισθού σε ποσοστό διπλάσιο της ανάπτυξης κάθε χρόνο, αλλά τελικά δεν θα το κάνει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τον αύξησε 11% το 2019, άρα καλύφθηκε η υπόσχεσή του για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια!

Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε ανύπαρκτη και προεκλογικό επίδομα τη μόνιμη 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και αναγκάστηκε να ψηφίσει μέχρι και η Ν.Δ., επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως η κυβέρνηση σκοπεύει να την καταργήσει.

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των εργαζομένων και των συνταξιούχων… ξεχείλισε από τα δώρα του κ. Μητσοτάκη. Τρομάζουμε στην ιδέα τι θα σκεφτεί να τους κάνει για την Πρωτοχρονιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This