Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Τασούλας: O παροξυσμός της Τουρκίας ίσως αποδειχθεί το κρίσιμο λάθος της

«Το πρόβλημα είναι ότι ο Ερντογάν έχει παροξύνει την απειλητική του στάση και προσπαθεί με τρόπο περίπου απειλητικό να δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Σκάι 100,3. Συμπληρώνοντας ότι η Τουρκία πλέον απειελέι και μεγάλους παίχτες που έχουν συμφέροντα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και αυτό ίσως αποδειχθεί «και ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της (Τουρκίας)»

Ο πρόεδρος της Βουλής πρόσθεσε ότι ο διπλωματικός μαραθώνιος της κυβέρνησης έχει επιφέρει την εντυπωσιακή διπλωματική απομόνωση της Τουρκίας με υπερεθνικούς οργανισμούς αλλά κράτη της ανατολικής να είναι πλέον εναντίον της.

Δείτε επίσης:Χαμός στην Λιβύη, ο Ερντογάν στέλνει στρατό να βοηθήσει τον Σάρατζ! Αντίθετες ΗΠΑ, Ρωσία, Τυνησία – Ο Ελληνικός διπλωματικός μαραθώνιος

Εξάλλου την επίσκεψη του προέδρου του Λιβυκού κοινοβουλίου στην Αθήνα ο κύριος Τασούλας την χαρακτήρισε ως μια κίνηση που ήθελε να δείξει πως υπάρχει και μια άλλη Λιβύη που δεν συμβαδίζει με την κυβέρνηση Σαράτζ. 

Σς ερώτηση για την πιθανότητα να αποσταλούν από την Τουρκία στρατεύματα στην Λιβύη ο κύριος Τασούλας απάντησε πως πιθανότατα ο Ερντογάν να έχει στείλει ήδη ατύπως στρατό και να λειτουργούν ήδη Τουρκικές παραστρατιωτικές ομάδες στην Λιβύη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ