«Αγνοείται» ο Αλέξης – Στο Μέτσοβο για… αναψυχή ο πρωθυπουργός

Must Read

Η βαρύτητα των στιγμών θα έπρεπε να υπαγορεύσει στα ρετιρέ της πολιτικής εξουσίας περισσότερο μετρημένη και υπεύθυνη στάση. Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι κοινοί θνητοί, ώστε να συμπεριφέρονται με ανάλογη ανεμελιά και ελαφρότητα εκδράμοντας τέτοιες κρίσιμες ώρες ανά τη χώρα σε προορισμούς αναψυχής.

Δίνοντας τον τόνο πρώτος και καλύτερος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αφού μας ενημέρωσε επαρκώς -μέσω του γραφείου του, εννοείται- για τα κάλαντα που άκουσε παραμονή Χριστουγέννων στην Κουμουνδούρου, πήρε των ομματιών και έκτοτε αναζητείται. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Λες και άνοιξε η γης και τον κατάπιε.

Δείτε επίσης: Βολές από ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ για τους διορισμούς των αναπληρωτών διοικητών στα νοσοκομεία

Του βγαίνει η κούραση, λένε οι δικοί του. Αλλά άμα είναι να σας χαλάει τόσο η εξουσία καλύτερα να την αποφεύγετε και αυτήν και τις βλαβερές της παρενέργειες, θα έλεγε κανείς.

Από κοντά και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ύστερα από μια μίνι περιοδεία στα Μετέωρα και στη Λάρισα εις αναζήτηση πνευματικότητας και ποδηλατικών εμπειριών, πετάχτηκε στην Κάσο για λίγες ώρες κι από κει στο άλλο άκρο της χώρας στο Μέτσοβο.

Αργά το βράδυ των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του έφτασε στο χωριό Ανήλιο για ολιγοήμερες διακοπές στα βουνά της Ηπείρου. Στην περιοχή θα παραμείνει ως τις 29 του μήνα και, όπως έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν επιστρέφοντας στα καθήκοντά του, θα έχει αποφασίσει και το πρόσωπο για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, η καλή διάθεση περισσεύει στην παρέα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά το βαρύ πρόγραμμα της μέρας, αντάλλαξε ευχές με όλους όσοι έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να βγούνε μια φωτογραφία μαζί του με φόντο τα χιονισμένα βουνά της Ηπείρου.

Λάτρης της περιοχής, το ‘ριξε στην πεζοπορία και σε μικρές εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή, από όπου τον περιμένουν στην πολιτική αγορά να γυρίσει με το όνομα του επόμενου Προέδρου.

Φιλοξενούμενη της αδελφής της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, έκανε βόλτα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου μαζί με τα παιδιά της. Θα επιστρέψει, μαθαίνουμε, για τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This