Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Ποιος είναι ο αυλικός του Σημίτη, «μέντορας» της Ρεπούση και οπαδός του Σχεδίου Ανάν!

Μέλος του σκληρού πυρήνα του ψευδεπίγραφου σημιτικού «εκσυγχρονισμού», ο Αντώνης Λιάκος δεν είχε κανένα πρόβλημα να εγκαταλείψει την αυλή του Σημίτη, όπου άνθησε ο εθνομηδενισμός σε συνθήκες γοητείας για την ισχύ του Βερολίνου, ανανεώνοντας με πιο εκλεπτυσμένο και ακαδημαϊκό τρόπο το κλασικό δόγμα «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» για να μετακομίσει στο γνώριμο περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την κυρίαρχη, άλλωστε, ιδεολογία του κοσμοπολιτισμού, στα νάματα            του οποίου έχουν γαλουχηθεί τα στελέχη της Κουμουνδούρου που προέρχονται από το άλλοτε ΚΚΕ Εσωτερικού, να είναι ισχυρή και παρούσα, νιώθει ότι βρίσκεται στα νερά του. Κανέναν δεν εξέπληξε στο κλίμα αυτό η απόφαση του τότε υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη με τις παράδοξες απόψεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων να τον ορίσει πρόεδρο της επιτροπής του προγράμματος των σχολικών βιβλίων.

Δείτε επίσης: Πρωτοχρονιάτικος καφές για Τζιτζικώστα-Ζέρβα με… φόντο τη Θεσσαλονίκη

Ο καθηγητής νεότερης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ανήκει σε μια ομάδα ακαδημαϊκών που δηλώνουν αλλεργικοί σε ό,τι καλλιεργεί την εθνική ταυτότητα. «Αντί να ενισχύουν την εθνική ταυτότητα, να δίνουν στους μαθητές τους τα εφόδια για να επιλέγουν οι ίδιοι την ταυτότητά τους» παροτρύνει τους ομοτέχνους του.

Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μέντορας της Μαρίας Ρεπούση και υποστηρικτής της θεωρίας του συνωστισμού στην παραλία της Σμύρνης. Και βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει η υπογραφή του μεταξύ ομοϊδεατών του που είχαν ταχθεί υπέρ του εγκληματικού Σχεδίου Ανάν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» αναφορικά με τον Μακεδονικό Αγώνα, ο παροξυσμός του τον οδήγησε να κάνει λόγο για «εγκλήματα εναντίον αμάχων» στα οποία δήθεν προέβη «ένοπλη ομάδα με επικεφαλής τον Σπύρο Σπυρομήλιο», ταυτίζοντας τον ήρωα του Αγώνα με τους φανατικούς εξτρεμιστές του Ισλάμ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ