Άλλοι γιόρτασαν τα Θεοφάνεια στο Κολωνάκι… κι άλλοι στα γεφύρια

Must Read

Αγκαζέ με την Τζένη του στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι γιόρτασε τα Θεοφάνεια ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Η σύζυγος Τζένη Μπαλατσινού στάθηκε στο πλευρό του υπουργού στη διάρκεια της τελετής του Τιμίου Σταυρού, τραβώντας τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Δείτε επίσης: «Πουλάει» τρέλα (ξανά) ο Άδωνις! Εμφανίζει τον Σαμαρά σαν… εγγυητή της ενότητας στη ΝΔ

Το ίδιο συνέβη και στον Πειραιά, με την -εορτάζουσα μάλιστα- Φώφη Γεννηματά. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης πήγε υπό βροχή, παρέα με τη βουλευτή και φίλη του Ζωή Ράπτη, στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού για τη γιορτή των Φώτων, ενώ η πρώην υπουργός, Όλγα Γεροβασίλη πρωτοτύπησε, πηγαίνοντας στην τελετή των Θεοφανίων που έγινε δίπλα στο αναστηλωμένο Γεφύρι της Πλάκας, πάνω από τον ποταμό Άραχθο, κοντά στο χωριό του Αλέξη Τσίπρα.

 

Το γεφύρι, που το είχε «καταπιεί» η μανία της φύσης την 1η Φεβρουαρίου 2015, αναστηλώθηκε και «ευλογήθηκε» χθες με τον αγιασμό. Μαζί με την Όλγα Γεροβασίλη ήταν και η βουλευτής Ιωαννίνων, Μερόπη Τζούφη.

 

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς βρέθηκε στον αγιασμό των υδάτων στον Αξιό ποταμό και στη λίμνη Δοϊράνη, με τσουχτερό κρύο και δυνατό αέρα.

Τέλος, μέσα στα εκπληκτικά σπήλαια Διρού έζησε τα Θεοφάνια ο βουλευτής Λακωνίας, Θανάσης Δαβάκης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης πήρε τα χιονισμένα βουνά και έπαιξε χιονοπόλεμο. Νεαρός γαρ, δικαιολογείται απόλυτα να θέλει να χαρεί το χιόνι σαν παιδάκι.

Διάλεξε μάλιστα ένα υπέροχο ειδυλλιακό τοπίο λουσμένο στο χιόνι, κάπου στη Φθιώτιδα, και φωτογραφήθηκε από την παρέα του. Πέρασαν όμορφα, αλλά σκι δεν έκαναν, όπως πληροφορηθήκαμε.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μαζί με την 9χρονη κόρη του πήγε στη δοξολογία για τα Θεοφάνεια, στον Άγιο Διονύσιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This