Δευτέρα 21/6/2021

Η Ελληνική Λύση τα «χώνει» στην κυβέρνηση για τη λερναία ύδρα της γραφειοκρατίας με τα… 13.807 κεφάλια!

Το πόσους θρέφει καλά το ελληνικό δημόσιο στηλιτεύει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ελληνική Λύση, κάνοντας λόγο για το τέρας της γραφειοκρατίας, αλλά και για το ότι υπάρχουν 13.807 προϊστάμενοι σε αυτό!

«Σ΄ ένα κράτος που νοσεί από τη γραφειοκρατία, στο ελληνικό δημόσιο που υποφέρει από τον υπέρογκο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων, στη χώρα που σε ένα δημόσιο έγγραφο οι υπογραφές είναι περισσότερες από το περιεχόμενο του εγγράφου καθ’ αυτό, απασχολούνται ως προϊστάμενοι 13.807 υπάλληλοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Αυτό μας πληροφόρησε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος, έπειτα από σχετική ερώτηση της Ελληνικής Λύσης αναφορικά με τη διοικητική δομή των υπηρεσιών του Δημοσίου. Αυτό είναι λοιπόν το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, αυτό είναι το γιγαντώδες τέρας της Νέας Δημοκρατίας, που σύσσωμη η κυβέρνηση έσπευδε να εγκωμιάσει στις αρχές της διακυβέρνησής της.

Μάλλον τελικά ο κύριος Μητσοτάκης στόχευε εξαρχής όχι στο επιτελικό, αλλά στο «υποτελικό κράτος», σε αυτό το κράτος που με επιδόματα προϊσταμένων εξαγοράζει τις ψήφους των Ελλήνων Πολιτών.

Συγχαρητήρια, κ. Μητσοτάκη, για το νέο και φρέσκο αέρα που φέρατε στα ελληνικά πράγματα», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ