Ο Άδωνις Γεωργιάδης για να μην «χαλάσουμε τις καρδιές μας», τα λέει από τώρα για την α’ κατοικία

Must Read

Σε μια από τις «εκρηκτικές» του συνεντεύξεις, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με το γραφικό ύφος λαϊκισμού που τον διακρίνει, προανήγγειλε το τέλος της απόλυτης προστασίας της α’ κατοικίας στις 30 Απριλίου.

Ο κ. Γεωργιάδης, από το Α’ Πρόγραμμα της ΕΡΑ ξεκαθάρισε ότι η περίοδος χάριτος για την προστασία της α’ κατοικίας έφτασε στο τέλος της και μας το ανακοινώνει έγκαιρα, «για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μετά»…:«Το τονίζω ότι πλαίσιο απόλυτης προστασίας της πρώτης κατοικίας δεν θα υπάρχει μετά τις 30 Απριλίου. Εγώ το λέω από σήμερα γιατί δεν θέλω να χαλάμε τις καρδιές μας μετά τις 30 Απριλίου».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αναφορικά με τις αντιδράσεις των πολιτών που αναμένεται να είναι έντονες, ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι υπάρχει το «στοιχείο της ατομικής ευθύνης» στην εκάστοτε περίπτωση, με άλλα (γλυκά) λόγια μας υπενθυμίζει την γνωστή ρήση «όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε».

Δείτε επίσης: Ντροπή! Κανείς δεν πρόσεξε πως κρέμασαν ανάποδα την ελληνική σημαία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This