Καταλήψεις: Πλημμέλημα ή απόπειρα ανθρωποκτονίας; – Ορθώς η κυβέρνηση θέλει να εκκενωθούν τα κατειλημμένα κτίρια!

Must Read

Είναι οι ρίψεις τσιμεντόλιθων, τούβλων, πυροσβεστήρων, πετρών, κάθε είδους βαριών αντικειμένων  πλημμέλημα;

Και όμως είναι στην Ελλάδα. Οι νεαροί που επιχείρησαν να ανακαταλάβουν το κτίριο της οδού Ματρόζου πέταξαν πάνω στα κεφάλια των αστυνομικών ότι είχαν πρόχειρο ακόμα και σακούλες περιττωμάτων. Όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί, καθώς και μπογιές αλλά παρόλα αυτά διώκονται μόνο για πλημμελήματα. Οι αστυνομικοί μάλιστα προχωρούν σε μηνύσεις σε βάρος των καταληψιών για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. 

Αλλά και οι δικαστές είναι άνθρωποι και επηρεάζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Όταν το κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευσης παραμένει άφωνο μπροστά στην βία των μαπαχαλάκηδων -πολύ περισσότερο όταν κάποια μέσα προσκείμενα στην αριστερά στοχοποιούν την αστυνομία που απλώς κάνει το καθήκον της εφαρμόζοντας τον νόμο- τότε τι να κάνει και η δικαιοσύνη;  

Κακά τα ψέμματα στην ελληνική κοινωνία υπήρχε ανοχή σε αυτά τα φαινόμενα. Υπήρχε ανοχή στην  βία της αριστεράς. Τα «παιδιά κάνουν επανάσταση» αυτή ήταν η άποψη που κυριαρχούσε στην Ελληνική κοινωνία.

Δείτε επίσης: Κόλπο γκρόσο με τις νέες ταυτότητες – Πώς οι έγχρωμες φωτογραφίες που ζητά η κυβέρνηση «βρωμάνε» σκάνδαλο

Ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε αυτά τα φαινόμενα. Αντίθετα χάιδευε τα αυτιά των μπαχαλάκηδων. Ήταν στελέχη του κόμματος της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης που έσπευδαν πάντοτε να υπερασπιστούν άτομα που συλλαμβάνονταν για επεισόδια σε καταλήψεις, πορείες και διαδηλώσεις.

Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ο δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι τα πράγματα άλλαξαν και επιτέλους υπάρχει μια κυβέρνηση που έχει την πρόθεση να βάλει τέλος στα φαινόμενα των καταλήψεων και στο άβατο των Εξαρχείων.

Και μπορεί πράγματι η κυβέρνηση με αυτές τις επιχειρήσεις να επιδιώκει να «ρεφάρει» τις ζημιές της στο μεταναστευτικό και στα εθνικά θέματα που βαδίζουμε παντελώς αγνοούμενοι από όλες  τις εμπλεκόμενες  δυνάμεις, ωστόσο, πρέπει να επιμείνει σε αυτό τον δρόμο αδειάζοντας όλα τα κατειλημμένα κτίρια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This