Κυριακή 13/6/2021

Άλλη μια δήλωση Μπογδάνου που προκαλεί αντιδράσεις

Ακόμα ένα χτύπημα από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που μετά τις χθεσινές δηλώσεις για την αφίσα του «αφήστε με να ζήσω», σήμερα πυροβόλησε με μια ανάρτηση στο Facebook που αφορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας τις φήμες που αφορούν το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, ως φαβορί για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, έγραψε: «ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή».

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, Με ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου κατηγορεί την ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη για την ανοχή απέναντι στον κ. Μπογδάνο. «Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα» αναφέρει στην ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τις θέσεις και τις απόψεις του βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ενδιαφέρον λοιπόν έχει να δούμε πως θα το χειριστεί η ηγεσία της ΝΔ που διαχρονικά επιδεικνύει υποχωρητικότητα και φοβικότητα απέναντι στην αριστερά που επιμένει να ορίζει εκείνη τι πρέπει να λέγεται(πολιτική ορθότητα) και τι όχι…

Δείτε επίσης: H αριστερά χτυπάει το ταμπούρλο και η φοβική δεξιά χορεύει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ